Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politia de Frontiera, anunt despre romanii care vin din diaspora

Antena3 Antena3,
Politia de Frontiera, anunt despre romanii care vin din diaspora

Politia de Frontiera nu face estimari privind numarul de persoane care sosesc in Romania pentru a participa la evenimente publice sau alte activitati, cetatenii romani si ai UE nefiind intrebati asupra. continuă pe Antena3

Avertizari MAE pentru romanii care calatoresc in Germania si Croatia

Ministerul Afacerilor Externe a emis avertizari pentru romanii care calatoresc in Germania si Croatia. In Germania se anunta temperaturi care pot ajunge pana la 40 de grade, iar in Croatia este in vigoare un cod rosu de canicula.

Sfaturile lui Mugur Isarescu pentru romanii care vor sa-si ia credite

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ii indeamna pe romanii care vor sa-si ia credite sa-si faca socotelile foarte atent inainte. El a mai spus ca oamenii nu sunt obligati sa-si ia credite, dar odata ce.

Avertisment MAE pentru romanii care calatoresc in Germania si Croatia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Germania si in Croatia ca in aceste tari sunt in vigoare coduri meteo de.

Guvernul Dancila, atacat un fost ministru PSD! Dezvaluiri INCENDIARE despre ORDONANTA care ne scoate din EUROPA!

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, considera ca propunerea de act normativ privind cercetarea este in opozitie cu ceea ce se intampla azi in Europa. Aceasta propunere de act normativ a existat si in timpul ma.

Radu Banciu, despre cei care se plang de galagia de la Untold: Toate astea sunt niste prostii! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu reclamatiile facute de mai multi clujeni care sunt nemultumiti de galagia de la festivalul Untold. Avem vesti bune, in.

inca o DRAMA in lumea muzicii! Este vorba despre marele HORIA MOCULESCU! Din pacate operatia a ESUAT ! Fiica sa a confirmat VESTEA

Horia Moculescu, are probleme de sanatate, dupa ce a trecut printr-o interventie chirurgicala la picior. Din pacate, operatia nu a fost una reusita, potrivit fiicei sale, Nidia Moculescu. Zilele trecute,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )