Libnet.ro
UNICEF

15:30

Jandarmeria: Gazele lacrimogene folosite provin exclusiv de la producatori autorizati si certificati. Substantele sunt folosite si de forte de ordine europene

Adevărul Adevărul,
Jandarmeria: Gazele lacrimogene folosite provin exclusiv de la producatori autorizati si certificati. Substantele sunt folosite si de forte de ordine europene

Jandarmeria Capitalei precizeaza ca gazele lacrimogene folosite de fortele de ordine provin exclusiv de la producatori autorizati si certificati conform legii, subliniind ca substantele utilizate de catre militarii romani sunt prezente si in dotarea jandarmilor din Europa. continuă pe Adevărul

Jandarmeria: Gazele lacrimogene sunt legale / Substantele sunt folosite si de forte de ordine europene

Jandarmeria Capitalei precizeaza ca gazele lacrimogene folosite de fortele de ordine provin exclusiv de la producatori autorizati si certificati conform legii, afirmand ca substantele utilizate de catre militarii romani sunt prezente si in dotarea jandarmilor din Europa, potrivit Mediafax.

Jandarmerie: Gazele iritant lacrimogene folosite de jandarmi sunt legale

Jandarmeria Romana sustine ca gazele iritant lacrimogene folosite de jandarmi sunt achizitionate de catre institutie exclusiv de la producatori autorizati si certificati conform legii, aceste substante fiind folosite de majoritatea fortelor de politie si jandarmerie europene, potrivit News.

Jandarmeria, precizari despre gazele lacrimogene din Piata Victoriei

Gazele iritant lacrimogene folosite de Jandarmeria Romana in diferite dispozitive sunt achizitionate exclusiv de la producatori autorizati si certificati conform legii, iar aceste substante sunt folosite de.

Cat de periculoase sunt gazele lacrimogene folosite de jandarmi la protestul diasporei si ce contin ele

Gazele folosite de jandarmi contin compusi chimici periculosi, care pot avea efecte foarte grave, in cazul expunerii mai indelungate. Cele mai periculoase sunt pe baza de clor sau arsenic, doua elemente extrem de toxice pentru organismul uman.

Mihai Gotiu: Gazele lacrimogene si tunurile cu apa nu ne-au speriat, ci ne-au unit

Senatorul USR Mihai Gotiu a declarat ca gazele lacrimogene, tunurile cu apa si sutele de persoane care au fost nevoite sa suporte ingrijiri medicale nu i-au speriat pe manifestantii din Piata Victoriei, ci i-au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )