Libnet.ro
UNICEF

10:45

Jandarmeria, precizari despre gazele lacrimogene din Piata Victoriei

Antena3 Antena3,
Jandarmeria, precizari despre gazele lacrimogene din Piata Victoriei

Gazele iritant lacrimogene folosite de Jandarmeria Romana in diferite dispozitive sunt achizitionate exclusiv de la producatori autorizati si certificati conform legii, iar aceste substante sunt folosite de. continuă pe Antena3

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, astazi, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata interventia sub supravegherea unui procuror militar care a fost in piata, conform News.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat marti, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata.

Ministrul Finantelor, declaratie despre protestele din Piata Victoriei: Un guvern trebuie schimbat doar la vot

Ministrul de Finante a vorbit marti seara, la Antena 3, despre incidentele violente din Piata Victoriei si despre situatia in care a ajuns Romania E o situatie la care nu am crezut ca se ajunge in.

Jandarmeria, lamuriri cu privire la prezenta procurorului militar la protestele din Piata Victoriei: A fost prezent. Asta nu inseamna ca avea atributii decizionale

Georgian Enache, purtator de cuvant la Jandarmeria Capitalei, a adus lamuriri cu privire la prezenta procurprului militar Bogdan Pirlog, la protestele din Piata Victoriei. Enache sustine ca procurorul militar.

DECIZIE de ULTIM MOMENT despre DOSARUL VIOLENTELOR Jandarmeriei din Piata Victoriei: Intervine Parchetul General (surse)

Dosarul privind interventia violenta a jandarmilor la protestele din Piata Victoriei a fost preluat de Sectia Militara a Parchetului General, potrivit unor surse judiciare, scrie stiripesurse. ro. Decizia a fost.

Lider PSD, despre protestul din Piata Victoriei: Toti cei de acolo erau solidari. Nu poti sa spui ca tu erai un protestatar pasnic si ca te-au invadat ultrasii

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat, luni, protestul din Piata Victoriei incheiat cu violente ale fortelor de ordine asupra protestatarilor, sugerand ca oamenii care scandau fara violenta.

Augustin Lazar, despre violentele din Piata Victoriei: Sunt luate toate masurile pentru anchete impartiale n dosarele care vizeaza vatamarea unor protestatari sau membri ai fortelor de ordine

Procurorul general Augustin Lazar afirma sunt luate toate masurile legale pentru realizarea unor anchete impartiale in dosarele privind violentele la mitingul din Piata Victoriei si care vizeaza vatamarea unor persoane din randul participantilor sau al fortelor de ordine, in scopul clarificarii modului in care s-au derulat evenimentele, al aflarii adevarului despre faptele si persoanele implicate, precum si al stabilirii responsabilitatilor legale.

Ion Cristoiu, dupa incidentele din Piata Victoriei: Sunt mai multe lucruri suspecte

Jurnalistul Ion Crisotiu a intervenit prin telefon la Antena 3 pentru a vorbi despre neregulile observate in urma incidentelor din Piata Victoriei. Eu plec de la o premisa, care vad ca nu e numai a mea.

Rasturnare de situatie in cazul incidentelor din Piata Victoriei. La proteste au fost prezenti si mercenari, persoane cu pregatire militara

Apar acuzatii tot mai grave dupa violentele de la mitingul de vineri din Piata Victoriei. Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, dezvaluie ca are informatii despre mercenari infiltrati pentru.

LIVIU DRAGNEA, luat cu asalt dupa violentele jandarmilor din PIATA VICTORIEI: Ai pus-o de MINERIADA! Esti vinovat!

La scurt timp dupaviolentele de la protestul din Piata Victoriei, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat opozitia, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare ca este responsabila pentru cele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )