Libnet.ro
UNICEF

12:30

Japonezii au finalizat constructia stadionului pentru Jocurile Olimpice din 2020

România Liberă România Liberă,
Japonezii au finalizat constructia stadionului pentru Jocurile Olimpice din 2020

Lucrarile de constructie a noului Stadion National din Tokyo, gazda principala a Jocurilor Olimpice . continuă pe România Liberă

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. MAE a finalizat expedierea materialelor pentru votul in strainatate la turul al doilea

Ministerul Afacerilor Externe a finalizat luni expedierea catre misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei a materialelor necesare votarii in strainatate la cel.

Patronul firmei responsabile pentru deratizarea ucigasa din Timisoara, arestat preventiv pentru 30 de zile

Patronul firmei care a efectuat dezinsectia in blocul de pe strada Mioritei din Timisoara, din cauza careia doi copii si mama unuia dintre acestia au decedat, a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzatia.

Klaus Iohannis: Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie trebuie desfiintata. Se poate transforma prea usor in ceva cu care se poate incerca un control neconstitutional asupra magistratilor (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat marti, in cadrul dezbaterii, de la Biblioteca Centrala, raspunzand la o intrebare a jurnalistului B1 TV Silviu Manastire, ca isi mentine opinia privind desfiintarea Sectiei pentru.

Firma responsabila pentru deratizarea ucigasa din Timisoara a actionat chiar luni dimineata la o gradinita privata din oras. Ne-am speriat si am evacuat institutia

Firma responsabila pentru deratizarea ucigasa de la Timisoara a actionat, luni,si la o gradinita privata din Timisoara. Directoarea institutiei a aflat din presa despre problemele societatii. Fe.

Productia de furaje, o oportunitate pentru companiile romanesti din sectorul agricol

Productia de furaje din Uniunea Europeana raportata la cererea locala a scazut anul trecut, in comparatie cu anii precedenti, ca urmare a secetei, conform Comisiei Europene. Impactul lipsei de apa din sol a fost semnificativ si la nivel global, influentand oferta mondiala de furaje.

Enel X funizor al punctelor de incarcare pentru autobuzele electrice din Bogota

Enel X va furniza trei terminale de constructie, infractructura si incarcare a autobuzelor electrice din Sistemul Integrat de Transport al Bogotei. Divizia de servicii electrice a companiei Enel va permite utilizarea a 379 de autobuze electrice in capitala Columbiei, conform unui comunicat remis redactiei noastre.

Primaria Sectorului 4 a construit prima gradinita pentru copiii romani din Cernauti

Dupa mai bine de 20 de ani, cei peste 7. 000 de romani din comuna Mahala, o localitate cu patru sate, din orasul ucrainean Cernauti, au o gradinita unde sa isi duca copiii. Primaria Sectorului 4 al.

Primaria Sectorului 4 a construit prima gradinita pentru copiii romani din regiunea Cernauti (VIDEO)

Dupa mai bine de 20 de ani, cei peste 7. 000 de romani din comuna Mahala, o localitate cu patru sate, din regiunea Cernauti, au o gradinita unde sa isi duca copiii. Primaria Sectorului 4 al Municipiului.

Acord istoric in Chile pentru schimbarea Constitutiei din timpul dictaturii Pinochet.

Partidele politice din Chile au ajuns la un acord istoric in parlament pentru organizarea unui referendum in aprilie 2020 cu privire la o noua Constitutie, care o va inlocui pe cea din timpul dictaturii lui Augusto Pinochet, in speranta iesirii din criza sociala care afecteaza tara de aproape o luna, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )