Libnet.ro
UNICEF

09:45

Japonia: Inundatii record - Mai multe persoane au murit

România Liberă România Liberă,
Japonia: Inundatii record - Mai multe persoane au murit

Ploile torentiale au dus inundatii si alunecari de teren in insula japoneza Kyushu, unde cel putin d. continuă pe România Liberă

Incendiu la un bloc din Capitala. Mai multe persoane, evacuate (VIDEO)

O femeie a avut nevoie de ingrijiri medicale, miercuri, in urma unui incendiu produs la mansarda unui bloc din sectorul 4 al Capitalei, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov. Potrivit sursei citate, in urma.

CRISTI BORCEA, in stare de SOC! Au INTERVENIT DE URGENTA mai multe AMBULANTE! S-A iNTAMPLAT ....

Panica la un strand din Capitala, care se pare ca i-ar apartine lui Cristi Borcea. Ambulantele au fost trimise luni laun strand din cartierul Drumul Taberei, dupa ce mai multe persoane au acuzat mai mu.

Disperare pentru Cristi Borcea! Mai multe ambulante au intervenit de urgenta! Doamne, ce lovitura

Panica la un strand din Capitala. Ambulantele au fost trimise luni laun strand din cartierul Drumul Taberei, dupa ce mai multe persoane au acuzat mai multe afectiunila 112.

ANM a emis mai multe avertizari meteo de fenomene periculoase, in Romania. Ce se intampla in urmatoarele ore

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis mai multe avertizari meteo de fenomene periculoase in Romania, in urmatoarele ore. Ce se anunta meteorologii si care sunt maximele si minimele pentru Bucuresti pentru azi, 27 august? ANM a emis mai multe avertizari meteo de fenomene periculoase, in Romania Specialistii de la Administratia Nationala de .

Oana Roman a primit mai multe propuneri sa intre in politica. Ce decizie a luat fiica lui Petre Roman

Oana Roman a marturisit ca a primit de-a lungul timpului mai multe propuneri sa intre in politica, insa a refuzat de fiecare data. Fiica lui Petre Roman a precizat ca nu i-a calcat tatalui ei pe urme pentru ca nu este deloc diplomata si prefera sa spuna ceea ce gandeste atunci cand o supara ceva.

,,Ziua fara autoturisme: Primaria Capitalei vrea sa interzica traficul pe mai multe artere pe 22 septembrie

Primaria Capitalei vrea sa interzica traficul cu orice fel de masina sau vehicul motorizat pe mai multe artere din centrul Capitalei, precum Bulevardul Unirii sau Decebal, in ziua de 22 septembrie 2019, scrie Mediafax .

Primaria Capitalei vrea sa interzica traficul auto pentru o zi pe mai multe artere. Cand e propus a fi sarbatorita Ziua fara autoturisme in Bucuresti

Primaria Capitalei vrea sa interzica traficul cu orice fel de masina sau vehicul motorizat pe mai multe artere din centrul Capitalei, intre orele 9:00 si 17:00, cu ocazia celebrarii Zilei fara autoturisme in Bucuresti, pe 22 septembrie.

Disparitia unei romance a pus pe jar autoritatile spaniole. Mai multe piste sunt verificate

Disparitia unei romance a pus pe jar autoritatile spaniole, iar anchetatorii urmaresc mai multe piste. Dana Leonte a disparut pe 12 iunie, in urma cu doua luni si jumatate. Plecata in Spania inca din.

Circulatie intrerupta pe mai multe strazi din cauza lucrarilor de reabilitare

Din cauza lucrarilor de reabilitare a suprafetei carosabile, circulatia rutiera va fi intrerupta in perioada 26 - 28 august pe mai multe strazi din municipiul Slobozia.

Prima de activare: judetele in care somerii au primit cele mai multe indemnizatii de la stat, DOAR pentru ca s-au angajat

Statul iti da suma de 1. 000 de lei neimpozabili daca ai fost inregistrat oficial ca somer si ti-ai gasit un loc de munca. Doar in prima jumatate a anului, 4. 500 de persoane au primit acesti bani. Iata judetele fruntase, dupa numarul de someri care s-au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )