Libnet.ro
UNICEF

21:30

Jeff Bezos a dat lovitura. Cu cat a crescut averea lui, doar ieri! Bill Gates nu mai are sanse sa il ajunga

Playtech Playtech,
Jeff Bezos a dat lovitura. Cu cat a crescut averea lui, doar ieri! Bill Gates nu mai are sanse sa il ajunga

Jeff Bezos este cel mai bogat om din lume, dar fata de ultima estimare, averea i-a crescut din nou. Miercuri, Jeff Bezos a stabilit un nou record, averea sa ajungand la 202 miliarde de dolari. Jeff Bezos a dat din nou lovitura. Cu cat i-a crescut averea omului de afaceri, doar ieri! Bill Gates nu . continuă pe Playtech

Jeff Bezos da lovitura in plina criza medicala: e prima persoana care ajunge la aceasta avere uriasa

Jeff Bezos, seful Amazon, a reusit din nou sa dea lovitura in plina criza. A devenit prima persoana din lume care ajunge la aceasta avere uriasa. Amazon, compania condusa de Jeff Bezos, nu.

VIDEO Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, primul om cu o avere de 200 de miliarde de dolari

Jeff Bezos l-a depasit, la capitolul avere, pe Bill Gates cu 90 de miliarde de dolari. Averea lui Bezos ar fi fost chiar mai mare daca la divort nu ar fi pierdut 25% din actiunile companiei.

Jeff Bezos, cel mai bogat om care a trait pe Pamant vreodata. Fondatorul Amazon l-a eclipsat pe Bill Gates cu averea sa fabuloasa

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a devenit cel mai bogat om din lume, cu o avere impresionanta de peste200 de miliarde de dolari, depasindu-l astfel pe Bill Gates, creatorul companiei.

Cel mai bogat om din lume, amenintat cu ghilotina. Protest in fata casei multimiliardarului Jeff Bezos, patronul Amazon (VIDEO)

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon a adunat o avere impresionanta, de peste200 de miliarde de dolari, depasindu-l astfel pe Bill Gates, creatorul companiei Microsoft. in.

Cum face bani Mihai Traistariu in plina pandemie de covid-19: Am dat lovitura!

Mihai Traistariu se descurca si in vremuri grele! Cunoscutul artist face bani in si plina pandemie de coronavirus, chiar daca nu din muzica. Cu ce a dat lovitura solistul? Mihai Traistariu face bani si in pandemie Cunoscutul cantaret nu a avut niciodata probleme financiare, pentru ca oricat ar fi tanjit dupa diverse contracte de imagine .

Ion Tiriac a dat lovitura. Milioane de euro fara sa faca nimic

In plina pandemie de coronavirus, Ion Tiriac a dat lovitura! Omul de afaceri a scos milioane de euro fara sa faca nimic. Ion Tiriac, afaceri de succes chiar si pe timp de criza in timp ce multe domenii au fost grav afectate de criza cauzata de pandemia de coronavirus, Allianz Tiriac isi reconfirma renumele de .

VIDEO Protest cu ghilotina in fata casei lui Jeff Bezos Ce revendica demonstrantii

Peste 100 de protestatari s-au adunat joi in fata casei lui Jeff Bezon din Washington D. pentru a protesta fata de salariile angajatilor Amazon, demonstrantii construind o ghilotina in fata usii miliardarului american, relateaza Business Insider.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )