Libnet.ro
UNICEF

15:45

Jennifer Lopez, mesaj in limba spaniola la investirea lui Joe Biden. Ce le-a transmis americanilor (VIDEO)

B1 B1,
Jennifer Lopez, mesaj in limba spaniola la investirea lui Joe Biden. Ce le-a transmis americanilor (VIDEO)

Jennifer Lopez a fosta una dintre celebritatile care a participat la inaugurarea lui Joe Biden. Cantareata a fost insotita de partenerul ei, Alex Rodriguez si a interpretat mai multe piese iconice in engleza,. continuă pe B1

VIDEO Ceremonie de investitura in SUA: J-Lo introduce limba spaniola la depunerea juramantului de catre noul presedinte

Cantareata si actrita Jennifer Lopez J-Lo) a introdus limba spaniola la ceremonia de investitura a noului presedinte al SUA, Joe Biden, pronuntand ultimele versuri ale cantecului This Land Is Your Land in spaniola, relateaza EFE.

Garth Brooks, alaturi de Lady Gaga si Jennifer Lopez, la ceremonia de investire a lui Joe Biden si Kamala Harris

Interpretul si compozitorul country Garth Brooks se va alatura cantaretelor Lady Gaga si Jennifer Lopez, miercuri, la ceremonia de investire a presedintelui american ales Joe Biden si vicepresedintelui Kamala Harris.

Cum arata Jennifer Lopez nemachiata! VIDEO

La 51 de ani, JLo arata impecabil. Are nu doar un trup perfect tonifiat, ci si un ten curat, frumos si luminos! Iata cum arata Jennifer Lopez nemachiata, intr-un video postat chiar de ea pe retelele de socialzare.

Si-a facut Jennifer Lopez botox? Iata ce zice artista!

Jennifer Lopez a lansat pe piata propria linie de produse de skincare, ocazie cu care a vorbit deschis despre relatia ei cu medicul estetician. Si-a pus JLo botox de tenul ei arata atat de bine? Iata ce spune artista! .

Lady Gaga si Jennifer Lopez transmit mesaje de pace inaintea ceremoniei de investire a lui Biden

Lady Gaga si Jennifer Lopez au transmis imagini si mesaje de pace inaintea ceremoniei de miercuri a inaugurarii noului mandat prezidential la care sunt invitate sa cante.

Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte. E senzational!

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca a avut o reactie incredibila dupa investirea in functie a presedintelui Statelor Unite, Joe Biden. La ce trebuie sa se astepte Romania de la SUA dupa parerea Dianei Sosoaca. Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte Invitata la Antena 3, Diana Sosoaca a fost intrebata de .

Ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021

S-a aflat ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021. Ce se intampla dupa ce intre SUA si Europa, in ultima perioada, a fost un scandal continuu, cititi in articolul de mai jos. Ce se intampla cu tara noastra dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in .

Europa, lovitura dura Americii dupa investirea lui Joe Biden. Anuntul socant al zilei

Cu o zi inainte de depunerea juramantului de catre noul presedinte american, Joe Biden, UE facea un anunt important. Uniunea Europeana a anuntat ca vrea sa reduca dependenta de dolarul american si de alte centre financiare. Demersul, in actualul cliamt economic-geo-politic, vine ca o lovitura sub centura pentru proaspata administratie americana. La 24 de ore .

De ce s-a purtat violet la investirea lui Joe Biden

Cele mai importante doamne ale Statelor Unite au ales sa poarte vestimentatii in nuanta violet sau derivate ale acesteia la ceremonia de investire a noului presedinte, Joe Biden. Iata ce semnificatie are aceasta culoare.

Lady Gaga si J.Lo au facut spectacol la Washington! Momente inaltatoare in ziua in care Joe Biden a fost numit presedinte

Zi istorica in America. Joe Biden si-a depus juramantul de investire in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii. Lady Gaga si Jennifer Lopez au fost invitate sa cante la evenimentul urmarit de intreg mapamondul. Imnul Americii, The Star Spangled Banner Steagul impestritat cu stele), a fost interpretat de celebra Lady Gaga, iar momentul a fost cu adevarat inaltator, la fel cum a fost si cel al faimoasei Jennifer Lopez.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )