Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jeremy Clarkson ar putea reveni la BBC, in caz contrar televiziunea va pierde 13 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Jeremy Clarkson ar putea reveni la BBC, in caz contrar televiziunea va pierde 13 milioane de euro

BBC ar putea sa il readuca pe Jeremy Clarkson la carma Top Gear pentru a evita pierderi de peste 13 milioane de euro. Televiziunea negociaza detaliile turneului international programat sub emblema emiunii auto, show-uri pentru care fanii au cumparat peste 200. 000 de bilete. continuă pe Adevărul

Efectele concedierii lui Jeremy Clarkson. Directorul general al BBC a primit mesaje de amenintare

Directorul general al BBC, lordul Tony Hall, a primit mesaje de amenintare dupa concedierea lui Jeremy Clarkson, vedeta programului Top Gear. Amenintarile au fost trimise prin e-mail, chiar in ziua in care a fost.

Directorul general al BBC, amenintat cu moartea dupa ce a renuntat la colaborarea cu Jeremy Clarkson, realizatorul Top Gear

Tony Hall, directorul general al BBC, a primit amenintari cu moartea, printr-un e-mail, dupa ce, miercuri, a anuntat ca va renunta la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, care a fost suspendat pe 10 martie ca urmare a unei dispute violente cu un producator, potrivit Mediafax. Radiodifuzorul public britanic BBC) a anuntat, miercuri, ca va renunta la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, care a fost suspendat pe 10 martie, ca urmare a unei dispute violente a acestuia cu un producator.

Directorul general BBC, amenintat cu moartea, dupa concedierea starului Top Gear, Jeremy Clarkson

Directorul general BBC, Tony Hall a fost amenintat cu moartea, printr-un e-mail, dupa ce a renuntat la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, informeaza Mediafax. Jeremy Clarkson a fost.

Directorul general BBC, amenintat cu moartea, dupa ce a renuntat la colaborarea cu Jeremy Clarkson

Tony Hall, directorul general al BBC, a primit amenintari cu moartea, printr-un e-mail, dupa ce, miercuri, a anuntat ca va renunta la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, care a fost suspendat pe 10 martie, ca urmare a.

Seful BBC, amenintat cu moartea dupa demiterea lui Jeremy Clarkson

Directorul general al BBC, Tony Hall, a fost amenintat cu moartea la scurt timp dupa ce a decis demiterea lui Jeremy Clarkson, in prezent fiind sub protectia unor agentie speciali. in tot acest timp, fostul prezentator Top Gear a petrecut alaturi de prieteni.

Directorul general BBC, amenintat cu moartea dupa ce a renuntat la colaborarea cu Jeremy Clarkson

Tony Hall, directorul general al BBC, a primit amenintari cu moartea, printr-un e-mail, dupa ce, miercuri, a anuntat ca va renunta la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, care a fost suspendat pe 10 martie, ca urmare a unei dispute violente cu un producator, scrie Mediafax.

PARODIE Ultimul episod Top Gear cu Jeremy Clarkson, devenit viral pe internet: Sunt un idiot violent si agresiv

Jeremy Clarkson 54 de ani) a aparut pentru ultima data in show-ul Top Gear dupa ce un utilizator de YouTube a viralizat o parodie in care prezentatorul britanic isi explica comportamentul agresiv si isi recunoaste greseala care a dus la concedierea sa de la BBC.

Din Rusia, cu dragoste: Jeremy Clarkson a primit o oferta de la o televiziune ruseasca

Fostul prezentator al emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, recent concediat de postul BBC, a primit propunerea de a face un nou show la o televiziune ruseasca detinuta de Ministerul Apararii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )