Libnet.ro
UNICEF

19:45

Jerome Hamon, singurul om din lume care a suferit doua interventii de transplant facial

Hotnews Hotnews,
 Jerome Hamon, singurul om din lume care a suferit doua interventii de transplant facial

Prima persoana din lume care a fost supusa la doua interventii de transplant facial spune ca se simte bine, la trei luni de la ultima operatie revolutionara, relateazaBBC. Mass-media franceza l-a numit pe Hamon omul cu trei fete. continuă pe Hotnews

Volvo XC90, cea mai sigura masina din lume: Singurul autoturism din lume in care NU a murit nicio persoana

Titlul de cea mai sigura masina din lume a fost acordat modelului Volvo XC90. Volvo XC90 este singurul autoturism din lume in care nu au fost inregistrate decese in caz de accident, dupa cum sustine.

Performera anului 2018! Cine e singura jucatoare din lume care a castigat doua titluri WTA, atat la simplu, cat si la dublu

O jucatoare din Top 20 WTA a reusit sa dea lovitura in prima parte a anului 2018, castigand doua competitii atat la simplu, cat si la dublu.

O prestigioasa revista a desemnat cel mai frumos om din lume

Cantareata americana Pink este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea People, pentru ca este un model de viata care imbina onestitatea si increderea, a anuntat.

Directorul general al WPP a demisionat dupa 33 de ani de conducere a celui mai mare grup de publicitate din lume

Directorul general al WPP, Martin Sorrell, a demisionat dupa 33 de ani de conducere a celui mai mare grup de publicitate din lume, in urma acuzatiilor de comportament personal nepotrivit si folosire improprie a fondurilor companiei, transmite Bloomberg.

VIDEO: Omul cu trei fete - un francez a suferit al treilea transplant de fata

Jerome Hamon, prima persoana din lume care a suferit doua transplanturi faciale spune ca se simte bine, la trei luni distanta de la al treilea sau transplant. Hamon sufera de neurofibromatoza tip 1, o afectiune genetica care i-a provocat tumori severe ce i-au desfigurat fata, scrie BBC.

Rich Girls, singurul studio din Romania care ofera joburi de cinci stele si castiguri de peste 10.000$!

Videochat-ul a devenit unul dintre cele mai cautate joburi pentru tinerele din ziua de azi. Acest lucru nu se datoreaza doar faptului ca modelele ajung sa castige sume fabuloase de peste 10. 000 $, ci si conditiilor de lu.

Primarul din Romania care castiga mai mult decat presedintele Iohannis. Ce salariu are edilul municipiului Alba Iulia

Primarul municipiului Alba Iulia, liberalul Mircea Hava, are un salariu/ indemnizatie lunara de 21. 375 de lei, un venit care il plaseaza astfel in topul edililor cu cele mai mari castiguri. Potrivit.

Tara din Europa care are probleme pentruca are prea multi bani si prea putine datorii

Danemarca are o problema cu care multe tari ar dori sa se confrunte, prea multi bani si putine datorii, o situatie care creeaza dificultati pentru piata de obligatiuni guvernamentale, transmite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )