Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tara din Europa care are probleme pentruca are prea multi bani si prea putine datorii

Antena3 Antena3,
Tara din Europa care are probleme pentruca are prea multi bani si prea putine datorii

Danemarca are o problema cu care multe tari ar dori sa se confrunte, prea multi bani si putine datorii, o situatie care creeaza dificultati pentru piata de obligatiuni guvernamentale, transmite. continuă pe Antena3

HSBC isi restructureaza divizia de private banking din Europa

HSBC Holdings Plc, cel mai mare grup bancar britanic, va crea o structura unica regionala pentru divizia sa de private banking din Europa, care va reuni operatiunile din Marea Britanie, Channel Islands, Franta, Germania, Elvetia si Luxemburg, conform anuntului facut ieri de institutie, care mentioneaza ca noua structura, denumita HSBC Global Private Banking, EMEA va fi condusa de Chris Allen.

Salut munca presedintelui roman, care nu isi lasa tara din mana

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron a vorbit, intr-un interviu la BFMTV, despre amplificarea tendintelor populiste in Europa, precum si despre ascensiunea asa-numitelor democratii iliberale, care afecteaza independenta justitiei, el apreciind in acest context munca presedintelui roman, care nu isi lasa tara din mana.

Sucurile cu zahar, SUPRATAXATE. Romania are cel mai mare consum de racoritoare indulcite din Europa

Politicienii vor descurajarea consumului de sucuri cu zahar, pentru a preveni incidenta anumitor boli grave. Un proiect care prevede introducerea unei taxe suplimentare pentru bauturile cu un continut ridicat de.

Un fenomen ar putea afecta vremea din Europa. Unul dintre cei mai importanti curenti oceanici de pe glob a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 1.600 de ani

Curentul oceanic ce ajuta la incalzirea apelor Oceanului Atlantic din regiunile tarmurilor europene si din America de Nord a incetinit semnificativ fata de nivelul inregistrat in 1800. Conform unei noi.

Un roman din Anglia care a oprit un JAF comis tot de romani a regretat amarnic gestul sau. Ce i-au facut conationalii...

Dinu Sovea, un roman stabilit in Londra care a devenit celebru pe retelele de socializare gratie postarilor lui amuzante, a povestit recent pe Facebook ca a reusit sa imobilizeze doi hoti romani care tocmai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )