Libnet.ro
UNICEF

19:45

Rich Girls, singurul studio din Romania care ofera joburi de cinci stele si castiguri de peste 10.000$!

B1 B1,
Rich Girls, singurul studio din Romania care ofera joburi de cinci stele si castiguri de peste 10.000$!

Videochat-ul a devenit unul dintre cele mai cautate joburi pentru tinerele din ziua de azi. Acest lucru nu se datoreaza doar faptului ca modelele ajung sa castige sume fabuloase de peste 10. 000 $, ci si conditiilor de lu. continuă pe B1

Bujorii de stepa de la Zau de Cmpie, singurul loc din Europa n care acestia au supravietuit, au nceput sa nfloreasca

Bujorii de stepa, denumiti stiintific Paeonia tenuifolia, din Rezervatia botanica de la Zau de Campie, judetul Mures, singurul loc din Europa in care aceasta floare a supravietuit, au inceput sa infloreasca, a declarat miercuri, pentru Agerpres, Ciprian Cenan, custodele rezervatiei.

Primarul din Romania care castiga mai mult decat presedintele Iohannis. Ce salariu are edilul municipiului Alba Iulia

Primarul municipiului Alba Iulia, liberalul Mircea Hava, are un salariu/ indemnizatie lunara de 21. 375 de lei, un venit care il plaseaza astfel in topul edililor cu cele mai mari castiguri. Potrivit.

Jerome Hamon, singurul om din lume care a suferit doua interventii de transplant facial

Prima persoana din lume care a fost supusa la doua interventii de transplant facial spune ca se simte bine, la trei luni de la ultima operatie revolutionara, relateazaBBC. Mass-media franceza l-a numit pe Hamon omul cu trei fete.

Cel mai odios criminal in serie, o superba femeie din Romania! Ce le facea amantilor sai

Povestea Verei Renczi, o femeie din Romania care a omorat 35 de barbati, este desprinsa parca dintr-un film marca Hollywood. Cel mai probabil, Vera s-a nascut la sfarsitul secolului al XIX-lea, in.

Mesajul lui Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, catre cei care sustin ca au crescut salariile in sanatate (FOTO)

Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, a scris un mesaj, pe pagina sa de Facebook, in care spune ca, de fapt, salariile medicilor au scazut, iar el simte, in aceste conditii,.

Cine sunt Artistul Anului si cele mai bune voci din Romania

Luni seara a avut loc editia din acest an a galei Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati. Iata cine a fost desemnat Artistul Anului si cele mai bune voci din Romania.

Primul transplant pulmonar din Romania are la Spitalul Sf. Maria. Conducerea spitalului a tinut operatia secreta

Primul transplant pulmonar din Romania are loc miercuri la Spitalul Sf. Maria din Bucuresti. Operatia este condusa de Narcis Copca, potrivit Tolo. ro. Interventia medicala a fost tinuta secreta pana.

Primul transplant pulmonar din Romania a fost facut la Spitalul Sf. Maria. Conducerea spitalului a tinut operatia secreta

UPDATE: Operatia s-a incheiat Operatia de transplant pulmonar de la Spitalul Sf. Maria din Bucuresti a luat sfarsit. Primul transplant pulmonar din Romania are loc miercuri la Spitalul Sf. Maria din.

Papa Francisc va hirotoni un tanar din Romania

Un tanar din Romania, diaconul Francisc Lacatus, va fi hirotonit intru preotie de Papa Francisc. Evenimentul va avea loc duminica, in Bazilica San Pietro, potrivit catholica. ro Potrivit unui comunicat de.

O tanara din Romania comunista a devenit subiect de film documentar pentru ca reusise sa invete 12 limbi. Povestea incredibila a Ruxandrei

O tanara din Romania anilor 60 a devenit subiect de film documentar pentru ca reusise sa invete 12 limbi. Ruxandra Marinescu era absolventa a Universitatii Bucuresti. Tanara, in varsta de 27 ani,.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3279 seconds )