Libnet.ro
UNICEF

15:00

Jerry Seinfeld: Actorii din Seinfeld se reunesc pentru un nou proiect

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Jerry Seinfeld: Actorii din Seinfeld se reunesc pentru un nou proiect

Jerry Seinfeld a confirmat faptul ca actorii din serialul de comedie Seinfeld se vor reuni pentru un nou proiect care va fi lansat in viitorul apropiat, informeaza Variety. com , citat de Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Protagonistii serialului Seinfeld se reunesc pentru un nou proiect

Proiectul secret al lui Jerry Seinfeld, cel la care a facut aluzie in timpul unei sesiuni AMA Ask Me Anything, intreaba-ma orice, n. r. ), este, de fapt, o reuniune a actorilor principali din serialul de succes Seinfeld, dupa cum informeaza variety. com.

Protagonistii serialului Seinfield se reunesc pentru un nou proiect

Proiectul secret al lui Jerry Seinfield, cel la care a facut aluzie in timpul unei sesiuni AMA Ask Me Anything, intreaba-ma orice, n. r. ), este, de fapt, o reuniune a actorilor principali din serialul de succes Seinfield, dupa cum informeaza variety. com.

VIDEO Unele dintre cele mai bune spoturi publicitare din 2014, pentru masini, ruleaza la Super Bowl

Unele dintre cele mai bune clipuri publicitare din lume sunt difuzate cu ocazia campionatului de fotbal american Super Bowl. Cateva marci au lansat deja spoturile care vor rula la Super Bowl 2014 si le poti vedea si tu, mai jos. Revino in acest articol pentru a vedea noi clipuri interesante create de producatorii auto. Pe masura ce vor fi publicate, le vom aduna pe toate aici.

Salvarea a venit din CER pentru oamenii din Vrancea. Bariera nametilor, de nestrapuns la sol

Acolo unde ambulantele sau chiar senilatele SMURD nu au reusit sa strapunga bariera nametilor, autoritatile au trimis elicoptere sa preia bolnavii. in Vrancea, un elicopter MAI a scos din nameti mai multe.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )