Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jihadistii de la Statul Islamic au ocupat o parte a orasului antic Palmira

Antena3 Antena3,
Jihadistii de la Statul Islamic au ocupat o parte a orasului antic Palmira

Jihadistii din Statul Islamic au ocupat sambata mai multe sectoare din nordul orasului sirian strategic Palmira, unde se afla monumentalele ruine ale unei mari cetati a lumii antice, a anuntat Observatorul. continuă pe Antena3

inca un o bijuterie arheologica antica din Partimoniul UNESCO in pericol. Jihadistii din Statul Islamic, la un kilometru de Palmira

Armata guvernamentala siriana a trimis intariri la Palmira, o bijuterie arheologica antica din desertul sirian inscrisa in Patrimoniul Mondial al UNESCO, pentru a incerca sa-i respinga pe jihadistii Statului Islamic care se aflau vineri la un kilometru de vestigiile antice.

inca un o bijuterie arheologica antica din Patrimoniul UNESCO in pericol. Jihadistii din Statul Islamic, la un kilometru de Palmira

Armata guvernamentala siriana a trimis intariri la Palmira, o bijuterie arheologica antica din desertul sirian inscrisa in Patrimoniul Mondial al UNESCO, pentru a incerca sa-i respinga pe jihadistii Statului Islamic care se aflau vineri la un kilometru de vestigiile antice.

Combatantii Statulului Islamic au ocupat o parte a orasului sirian Palmira, unde se afla un sit arheologic inscris in Patrimoniul Mondial UNESCO

Mai multe sectoare din nordul orasului sirian Palmira, unde se afla monumentalele ruine ale unei mari cetati a lumii antice, au fost ocupate sambata de combatanti ai Statului Islamic, a anuntat Observatorul.

Statul Islamic a ocupat mare parte din orasul istoric Palmira

Jihadistii din Statul Islamic au ocupat sambata mai multe sectoare din nordul orasului sirian strategic Palmira, unde se afla monumentalele ruine ale unei mari cetati a lumii antice, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului citat .

Fortele speciale americane au ucis un lider al gruparii Statul Islamic, in Siria (Casa Alba)

Fortele speciale americane au ucis un important lider al gruparii jihadiste Statul Islamic SI) si au capturat-o pe sotia acestuia, in estul Siriei, a anuntat sambata Casa Alba, potrivit AFP.

George W. Bush, acuzat de o studenta ca a creat Statul Islamic

O studenta din Nevada i-a reprosat fostului guvernator de Florida, Jeb Bush, candidat la nominalizarea republicana in alegerile prezidentiale, ca fratele sau, fostul presedinte american George W. Bush, este cel care a creat Statul Islamic, relateaza New York Times, in editia electronica, potrivit Mediafax.

Numarul 2 in ierarhia gruparii Statul Islamic, ucis in Irak in urma unor lovituri aeriene

Jihadistul Abu Alaa al-Afri, considerat numarul 2 in ierarhia gruparii Statul Islamic, a fost ucis in urma unor atacuri aeriene, a anuntat miercuri Ministerul Apararii irakian, transmite DPA, citat de.

OSDO: Zece militari sirieni, decapitati de teroristi din gruparea Statul Islamic

Militanti ai retelei teroriste Stat Islamic au decapitat, joi, zece militari sirieni capturati in luptele din apropierea orasului Palmira, situat in nordul Siriei, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile.

Statul Islamic a decapitat zece militari sirieni

Militanti ai retelei teroriste Stat Islamic au decapitat, joi, zece militari sirieni capturati in luptele din apropierea orasului Palmira, situat in nordul Siriei, relateaza Mediafax.

Statul Islamic este pe cale sa cucereasca un alt oras istoric din Siria, aflat in patrimoniul UNESCO

Fortele armate siriene, fidele regimului de la Damasc, lupta impotriva combatantilor din cadrul gruparii extremiste sunnite Stat Islamic SI), in apropiere de vestigiile antice de la Palmira, incluse in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2167 seconds )