Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ce va face, de fapt, Jill Biden dupa ce sotul sau a devenit presedintele SUA

Playtech Playtech,
Ce va face, de fapt, Jill Biden dupa ce sotul sau a devenit presedintele SUA

Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba. Acesta l-a facut pe Donald Trump sa plece cu coada intre picioare, dupa ce a pierdut multi dintre alegatori. Ce va face Jill Biden dupa ce sotul sau a devenit presedintele Statelor Unite ale Americii? Ce va face noua Prima Doamna a Americii? Joe Biden a . continuă pe Playtech

Cine este Jill Biden, viitoarea Prima Doamna a Americii

Energia si discursul ei optimist au sedus in timpul campaniei pentru alegerile SUA, in care Jill Biden a fost implicata neobosit cu un singur mesaj: doar sotul ei Joe va putea uni o tara divizata la extrem prin intrarea in Casa Alba, relateaza AFP.

Cine este Jill Biden, viitoarea Prima Doamna a SUA: ce a determinat-o sa-i ceara sotului sau sa candideze la presedintia Americii

Cine este viitoarea Prima Doamna a SUA? Joe Biden este pe punctul de a castiga cursa pentru Casa Alba la a treia incercare avand o sustinere puternica din partea sotiei sale, mai ales dupa ce acesta renuntat la candidatura in 2015. Jill Biden este profesoara de 30 de ani si o activista ferventa pentru educatie, munca sa fiind concentrata asupra colegiilor comunitare.

Ce haine au purtat Kamala Harris si Prima Doamna, Jill Biden, pe scena victoriei

Joe Biden si Kamala Harris si-au sarbatorit victoria in Wilmington, Delaware. Iata ce au purtat atat prima femeie de culoare Vice-Presedinte al Statelor Unite, cat si Prima Doamna, Jill Biden, cu ocaza acestui eveniment! .

Jill Biden va continua sa predea la colegiul la care este profesoara chiar si atunci cand va deveni prima-doamna

Jill Biden, sotia presedintelui ales, Joe Biden are un doctorat in educatie si este profesoara la un colegiu public din apropiere de Washington. Partera presedintelui ales isi va pastra postul cu norma.

Jill Biden a decis sa nu renunte la locul de munca: Va fi prima sotie de presedinte care se va deplasa zilnic intre serviciu si Casa Alba

Noua prima-doamna a Statelor Unite, Jill Biden, nu intentioneaza sa-si intrerupa activitatea de profesoara odata cu instalarea la Casa Alba, scrie presa de peste Atlantic.

Ce rol va avea Jill Biden ca Prima Doamna a Americii

In calitate de PrimaDoama, este de asteptat ca Jill Biden sa se implice in rezolvarea problemelor din educatie si sa relanseze Fortele Unirii, o misiune de adunare in jurul familiilor militare pe care ea.

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

Cine este Jill Biden, viitoarea Prima Doamna a Americii

Jill Bidenesteviitoarea prima-doamnaa Statelor Unite ale Americii nr. Sotia lui Joe Bidena postat sambata seara pe Twitter o fotografie in care Joe Biden apare purtand o sapca.

Primele cuvinte pe care i le-a zis Kamala Harris lui Joe Biden, dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor prezidentiale (VIDEO)

Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale ale Statelor Unite ale Americii. Democratul va face echipa cu vicepresedintele Kamala Harris, care i-a dat vestea victoriei lui Biden telefonic. Primele cuvinte in.

Controlul Senatului american, urmatoarea miza majora pentru Joe Biden, dupa ce prezidentialele nu au marcat si un val democrat

Victorios in fata lui Donald Trump, Joe Biden va trebui sa dea, pana in ianuarie, o noua batalie politica majora pentru preluarea controlului asupra Senatului, de care va depinde capacitatea sa de a pune in practica reformele promise, scrie AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )