Libnet.ro
UNICEF

18:45

Jocul anului 2016 a fost anuntat si este creat de Blizzard

Playtech Playtech,
Jocul anului 2016 a fost anuntat si este creat de Blizzard

Fanii FPS-urilor de calitate se vor bucura cu siguranta la aflarea vestii ca jocul anului 2016 este Overwatch a celor de la Blizzard. Foarte multi au fost reticenti cand Blizzard a anuntat ca va incepe sa lucreze la o noua franciza complet diferita de Diablo, Warcraft sau Starcraft. in contextul in care, respectivele retete continua []. continuă pe Playtech

Simona Halep a fost desemnata cea mai buna jucatoare de tenis a anului 2016

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 4 in clasamentul WTA, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a anului 2016 in cadrul Galei Tenisului Romanesc.

Care sunt cele mai bune carti ale anului 2016

Si pentru ca vine sfarsitul anului, e vremea sa tragem linie si sa facem bilantul celor mai bune lucruri care au avut loc. Va prezentam topul celor mai bune zece carti aparute in 2016, dupa un clasament realizat de editorii The New York Times.

Creste suspansul: au fost 23, au ramas 3. FIFA a anuntat numele jucatorilor dintre care se va alege Fotbalistul Anului 2016

Pe langa suspectii de serviciu, adica Messi si Cristiano Ronaldo, a aparut un atacant care a facut furori in campionatul spaniol si in tricoul nationalei tarii sale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )