Libnet.ro
UNICEF

05:30

Joe Biden nominalizeaza diplomati veterani pentru posturi de top din Departamentul de Stat al SUA

B1 B1,
Joe Biden nominalizeaza diplomati veterani pentru posturi de top din Departamentul de Stat al SUA

Joe Biden, presedintele-ales al SUA, a nominalizat-osambatape Wendy Sherman o veterana in materie de politica externa a SUA si o negociatoare-cheie pentru acordul nuclear cu Iranul pentru a. continuă pe B1

Trump va parasi Washingtonul cu cateva ore inainte de investirea lui Joe Biden in functia de presedinte al SUA

Presedintele in functie, Donald Trump, paraseste Washingtonul in dimineata zilei de miercuri, cu cateva ore inaintea inaugurarii mandatului succesorului sau, democratul Joe Biden, pe care inca nu l-a felicitat pentru castigarea alegerilor, conform AFP.

Joe Biden isi face cunoscuta strategia de vaccinare a populatiei SUA

Centre de vaccinare de proximitate, cooperare sporita intre puterea federala si state, mai multe campanii destinate preventiei: Joe Biden a dezvaluit vineri programul pe care intentioneaza sa il implementeze odata ajuns la Casa Alba pentru a accelera astfel imunizarea americanilor in fata epidemiei de COVID-19, informeaza AFP.

Joe Biden il desemneaza pe David Kessler sa conduca programul de vaccinare

Presedintele ales al SUA Joe Biden l-a desemnat pe David Kessler, fost director al Autoritatii pentru alimente si medicamente a SUA FDA), sa conduca programul de vaccinare impotriva COVID-19, relateaza dpa.

O adepta QAnon din Congres spune ca va cere punerea sub acuzare a lui Joe Biden din prima zi de mandat a acestuia

Reprezentanta republicana Marjorie Taylor Greene, recent aleasa in Congresul american, spune ca va redacta articolele pentru punerea sub acuzare a lui Joe Biden chiar in prima zi in care viitorul presedinte american isi va prelua functia, relateaza The Independent.

Cine va canta la inaugurarea lui Joe Biden

Justin Timberlake, Demi Lovato, Ant Clemons si Jon Bon Jovi sunt artistii care vor sustine concerte cu ocazia inaugurarii lui Joe Biden in functia de Presedinte ales al Statelor Unite.

Reactia lui Joe Biden la punerea sub acuzare a lui Trump: A fost un vot bipartizan

Presedintele ales Joe Biden a reactionat abia dupa cateva ore de la votul din Camera Reprezentantilor prin care presedintele in exercitiu, Donald Trump, a fost pus sub acuzare pentru incitare la insurectie dupa violentele de la Capitoliu, rezumand mizele procedurii, dar subliniind ca Senatul nu trebuie sa lase deoparte alte probleme urgente.

Joe Biden ar urma sa il numeasca pe Gary Gensler la conducerea autoritatii de reglementare a pietei bursiere

Presedintele ales al Statelor Unite Joe Biden ar urma sa il numeasca la conducerea Comisiei pentru bursa si valori mobiliare SEC) pe Gary Gensler, fost oficial in domeniul financiar in timpul administratiei Obama, au declarat doua surse apropiate situatiei.

Facebook va impiedica crearea de evenimente la Washington inainte de investirea lui Joe Biden

Facebook a anuntat, vineri, ca va impiedica crearea pe retea de noi evenimente la Washington, in apropiere de locuri-cheie, precum Casa Alba sau de Capitoliu, inainte de investirea lui Joe Biden pe 20 ianuarie, potrivit Reuters.

Marea esplanada din fata Capitoliului, inchisa in ziua investirii presedintelui ales Joe Biden

National Mall, imensa esplanada de la Capitoliul din Washington, va fi inchis publicului pe 20 ianuarie cand va avea loc investirea presedintelui ales Joe Biden, au anuntat vineri autoritatile, justificand aceasta masura exceptionala din motive de securitate, relateaza AFP.

Mike Pence promite sa onoreze istoria SUA si sa asigure o investire sigura a lui Joe Biden

Vicepresedintele american Mike Pence a promis ieri ca va respecta istoria tarii si va asigura o tranzitie sigura de putere catre presedintele-ales Joe Biden, la opt zile dupa ce sustinatorii liderului in exercitiu de la Casa Alba, Donald Trump, au luat cu asalt Capitoliul.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )