Libnet.ro
UNICEF

21:45

Joe Biden, primul mesaj pentru americani, dupa ce a devenit presedintele SUA

Antena3 Antena3,
Joe Biden, primul mesaj pentru americani, dupa ce a devenit presedintele SUA

Joseph Biden s-a declarat onorat, sambata, de victoria in scrutinul prezidential. Candidatul Partidului Democrat a tinut sa sublinieze ca va fi presedintele tuturor americanilor. Potrivit celor mai noi proiectii, realizate de CNN si Reuters, Joseph Biden are 273 de voturi in Colegiul electoral federal, in timp ce Donald Trump, presedintele in functie al SUA, are 214. continuă pe Antena3

Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba: Cifrele ne spun clar, vom castiga aceste alegeri

Joe Biden, candidatul democrat la presedintia SUA, s-a aratat increzator in cursa electorala pentru Casa Alba, declarand ca va castiga aceste alegeri. Joe Biden: Vom castiga aceste.

Biden, primul mesaj dupa rasturnarea de situatie din statele cheie: Nu sunt aici sa declar ca am castigat, dar e clar ca vom ajunge la 270 de voturi

E clar ca suntem in avantaj in suficiente state incat sa ajungem la 270. Nu sunt aici sa declar ca am castigat, dar cred ca atunci cand se va termina numaratoarea fiecarui vot, vom fi invingatori, a declarat Biden, in prima iesire dupa rasturnarea de situatie din statele cheie care l-au pus in poll-position pentru a invinge in lupta cu Donald Trump.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden: Astept sa consolidam parteneriatul strategic

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat sambata seara pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care televiziunile locale il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din Statele Unite.

Alegeri SUA 2020. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il felicita pentru victorie pe Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care proiectiile il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din SUA.

Cine este Kamala Harris, prima femeie vicepresedinte al SUA. Care a fost primul sau mesaj dupa anuntul castigarii alegerilor alaturi de Joe Biden

Pentru prima data in istoria SUA, aceasta tara va avea o femeie vicepresedinte, pe Kamala Harris, in varsta de 56 de ani, care va fi de asemenea prima persoana de culoare in aceasta functie, scrie AFP. La putin timp dupa anuntul presei americane ca Joe Biden l-a invins pe Donald Trump, Harris a publicat un mesaj pe Twitter, adresat americanilor.

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru Joe Biden, al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii

Klaus Iohannis i-a transmis, simbata seara, un mesaj de felicitare noului presedinte ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Potrivit noilor proiectii, realizate de CNN si Reuters, Joseph Biden are 273 de voturi in Colegiul electoral federal, in timp ce Donald Trump, presedintele in functie al SUA, are 214.

Marcel Ciolacu saluta victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale din SUA

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, sambata seara, un mesaj dupa victoria in alegeri a democratului Joe Biden. Liderul social-democrat afirma ca PSD va continua sa sustina si sa investeasca in dezvoltarea si aprofundarea Parteneriatului Strategic romano-american.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al SUA, o viata in slujba cetatenilor

Veteranul politicii americane Joe Biden a fost ales cel de-al 46-lea presedinte al SUA dupa un scrutin electoral in prelungiri. A primit cele mai multe voturi din partea americanilor. La 77 de ani, dupa tragediile din familia sa, doua prime tentative nefructuoase si o campanie bulversata de pandemia covid-19 i-a convins pe americani ca este mai bun decat contracandidatul sau republica, Donald Trump, ca este un unificator, nu un dezbinator.

Mai poate Joe Biden rasturna rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA. Ce spun analistii americani

Presedintele Donald Trump a castigat miercuri dimineata o serie de state cheie, in lupta pentru un nou mandat la Casa Alba, inclusiv Florida, Ohio si Iowa, in timp ce Joe Biden si-a exprimat increderea ca va.

Prima convorbire intre Kamala Harris si Joe Biden, dupa anuntul victoriei: Am reusit, Joe! VIDEO

Kamala Harris, care in ianuarie va deveni primul vicepresedinte femeie al SUA, dar si primul vicepresedinte de culoare, a postat pe Twitter imagini cu ea vorbind cu presedintele ales Joe Biden la telefon dupa ce presa a anuntat ca au castigat alegerile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )