Libnet.ro
UNICEF

17:45

Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba: Cifrele ne spun clar, vom castiga aceste alegeri

B1 B1,
Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba: Cifrele ne spun clar, vom castiga aceste alegeri

Joe Biden, candidatul democrat la presedintia SUA, s-a aratat increzator in cursa electorala pentru Casa Alba, declarand ca va castiga aceste alegeri. Joe Biden: Vom castiga aceste. continuă pe B1

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden: Astept sa consolidam parteneriatul strategic

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat sambata seara pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care televiziunile locale il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din Statele Unite.

NANCY PELOSI: Joe Biden se indreapta spre Casa Alba

Presedinta democrata a Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi, a declarat ca Joe Biden se indreapta spre Casa Alba, chiar daca nicio sursa media nu estimeaza deocamdata ca el va fi castigatorul alegerilor, relateaza dpa.

ALEGERI SUA: Joe Biden declara ca nu are nicio indoiala privind victoria sa in alegeri

Candidatul democrat pentru Casa Alba, Joe Biden, a declarat ieri ca nu are nicio indoiala cu privire la victoria sa asupra lui Donald Trump, odata ce toate rezultatele vor fi cunoscute, in timp ce rivalul sau republican contesta in justitie operatiunile de numarare a voturilor.

Alegeri SUA 2020. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il felicita pentru victorie pe Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care proiectiile il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din SUA.

Alegeri SUA Echipa lui Biden discuta despre numirile la Casa Alba si viitorul guvern

Primii inalti demnitari care vor face parte din noua administratie ar urma sa fie anuntati saptamana viitoare, in conditiile in care New York Times relateaza ca democratii au inceput deja sa lucreze in perspectiva tranzitiei spre Casa Alba. Cifrele indica o victorie a lui Joe Biden, insa acesta va prelua mandatul abia in 20 ianuarie.

JOE BIDEN: Pastrati-va credinta, vom castiga!

Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a sustinut un scurt discurs din Wilmington Delaware) in care le-a cerut sustinatorilor lui sa aiba rabdare si s-a aratat optimist privind rezultatul, conform news. ro.

Joe Biden, primul mesaj pentru americani, dupa ce a devenit presedintele SUA

Joseph Biden s-a declarat onorat, sambata, de victoria in scrutinul prezidential. Candidatul Partidului Democrat a tinut sa sublinieze ca va fi presedintele tuturor americanilor. Potrivit celor mai noi proiectii, realizate de CNN si Reuters, Joseph Biden are 273 de voturi in Colegiul electoral federal, in timp ce Donald Trump, presedintele in functie al SUA, are 214.

Cum s-ar putea transa alegerile prezidentiale din SUA. De ce are nevoie Joe Biden, omul cu prima sansa in cursa pentru Casa Alba, si cum arata situatia pentru Donald Trump

20 Observatorii electorali internationali ai OSCE l-au acuzat joi pe presedintele american Donald Trump de abuz flagrant de putere pentru faptul ca a cerut stoparea numaratorii.

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

Joe Biden: Vom castiga aceasta cursa

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, a declarat, sambata dimineata, ca va castiga cursa pentru presedintie, intr-un discurs sustinut la Wilmington Delaware).

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )