Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cei mai sexy barbati din lume din 1985 pana astazi! Vezi galeria foto!

ADPM ADPM,
Cei mai sexy barbati din lume din 1985 pana astazi! Vezi galeria foto!

Revista People a realizat un top cu cei mai hot barbati din lume din 1985 pana in ziua de astazi. Ia un loc si aseaza-te confortabil pentru ca urmatoarele minute le vei petrece in compania unor barbati atat de sexy. continuă pe ADPM

Idris Elba este cel mai sexy barbat din lume in anul 2018!

Idris Elba, la 46 de ani, este considerat starul Hollywood-ului si a fost inconorat cu titlul de cel mai Sexy Barbat din lume, in anul 2018.

Joe Holder, cel mai fericit barbat din lume! Este trainerul modelelor Victorias Secret!

In fiecare an, show-ul Victorias Secret ne dovedeste inca o data ca modelele care imbraca noua colectie sunt cele mai frumoase din lume. Omul care se afla in spatele fizicului lor de invidiat este Joe Holder.

Cornel Amariei, primul roman inclus in topul celor mai remarcabili tineri din lume

Cornel Amariei, la varsta de 23 de ani, este primul roman inclus in topul celor mai remarcabili tineri din lume in editia din 2018.

Mentalitatea de start-up, in viziunea unuia dintre cei mai abili antreprenori din lume. A fondat PayPal, a investit in Facebook si LinkedIn

Antreprenor si investitor in companii din tehnologie, Peter Thiel si-a prezentat perspectiva asupra afacerilor aflate la inceput.

Sfatul unuia dintre cei mai excentrici specialisti din cyber-security: Folositi ct mai des VPN, chiar si pe smartphone

Mike Spicer este un american devenit cunoscut in lumea securitatii informatice fiindca stie sa se faca remarcat plimbandu-se cu un rucsac urias ce are 50 de antene si multe LED-uri verzi. Spicer a fost prezent in toamna trecuta la Bucuresti si va reveni curand la evenimentul DefCamp. intr-un interviu pentru HotNews. ro, la conferinta Black Hat din Las Vegas, Spicer a povestit cum transporta ciudatul rucsac si a dat noi recomandari fanilor diverselor terminale conectate.

Ce fel de filme pentru adulti cauta femeile din lume. Preferinta romancelor te va soca

Un renumit site pentru adulti a publicat o harta cu ce fel de filme pentru adulti prefera femeile din toata lumea. Filme cu lesbiene si barbati supradotati - asta urmaresc majoritatea femeilor din lume atunci cand.

Actorul Idris Elba, desemnat de revista People cel mai sexy barbat n viata

Actorul britanic Idris Elba, in varsta de 46 de ani, a fost ales cel mai sexy barbat in viata pe 2018 de revista People, el succedandu-i cantaretului american Blake Shelton.

Idris Elba a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata. Reactia amuzanta a actorului

Actorul si producatorul britanic Idris Elba, in varsta de 46 de ani, a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata de catre revista People.

Romania, promovata de Ministerul Turismului la Londra, la cel mai mare targ de turism din lume

Ministerul Turismului participa la cel mai mare targ de turism de tip business-to-business din lume, World Travel Market, organizat la Londra in perioada 5-7 noiembrie.

Procesul fostului lider al celui mai puternic cartel de droguri din lume ncepe la New York

Procesul fostului lider al celui mai puternic cartel de droguri din lume, Joaquin El Chapo Guzman, care a fost extradat din Mexic la inceputul anului 2017, va incepe luni la curtea federala din New York, acesta fiind acuzat de trafic si distributie de droguri, relateaza Reuters, citat de Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )