Libnet.ro
UNICEF

01:05

John McEnroe, despre Simona Halep: Se misca mai bine decat oricine in circuit. Nu stiu de ce a crezut ca nu poate juca bine pe iarba

Hotnews Hotnews,
 John McEnroe, despre Simona Halep: Se misca mai bine decat oricine in circuit. Nu stiu de ce a crezut ca nu poate juca bine pe iarba

Fostul tenismen John McEnroe a declarat, sambata, la BBC TV, ca Simona Halep a dominat-o total pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon, iar americanca a fost socata, ceea ce este incredibil avand in vedere experienta ei. continuă pe Hotnews

Nadia Comaneci despre Simona Halep: Regina ierbii. Reactii pe retelele de socializare

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a caracterizat-o sambata drept regina ierbii pe Simona Halep, dupa c.

Serena Williams, despre Simona Halep: A jucat incredibil azi, mereu au fost meciuri grele cu ea

Serena Williams a declarat, joi, ca Simona Halep a jucat incredibil in semifinale cu Elina Svitolina.

IMAGINEA ZILEI: Simona Halep, cele mai putine erori nefortate intr-o finala feminina de la Wimbledon

Simona Halep a uimit intreaga lume a tenisului, sambata, in ultimul act al Grand Slam-ului londonez. Romanca a castigat trofeul, dupa 6-2, 6-2 vs Serena Williams, si a reusit o performanta greu de egalat: a produs doar trei erori nefortate cele mai putine din istoria finalelor competitiei).

Tiriac: Simona Halep foloseste mai mult in ultimul timp propriile arme

Ion Tiriac a declarat, sambata, la Eurosport, ca Simona Halep isi foloseste mai mult in ultimul timp.

Martina Navratilova, sfaturi pentru Simona Halep: Trebuie sa serveasca bine si variat. Eu as servi si-n corpul Serenei

Martina Navratilova castigatoare a 18 titluri de Grand Slam) a notat, intr-un editorial pentru wtatennis. com, ca Simona Halep trebuie sa joace in lung de linie impotriva Serenei Williams si ca ii recomanda romancei sa serveasca variat, chiar si spre corpul adversarei, pentru a avea sanse in finala de la Wimbledon.

Tenisul romanesc, in alerta: Anunt de ULTIM moment despre Simona HALEP!

Roger Federer, finalist la Wimbledon dupa ce l-a invins pe Rafael Nadal, i-a transmis un mesaj de incurajare Simonei Halep, inaintea finalei pe care aceasta o va juca in compania Serenei Williams. Elvetianul a.

Prima reactie a Serenei Williams dupa calificarea in finala de la Wimbledon. Ce a putut spune despre Simona Halep

Adversara Simonei Halep din finala turneului de la Wimbledon, Serena Williams a vorbit dupa meciul din semifinale despre partida care va desemna castigatorea de anul acesta.

Rafael Nadal, despre Roger Federer: A jucat mai bine, dar nu am terminat inca

Rafael Nadal a fost invins de Roger Federer in semifinalele de la Wimbledon, insa ibericul a declarat ca cei doi se vor mai intalni, chiar daca nu se mai afla la prima tinerete. Rafa a spus ca este dezamagit ca nu a reusit sa castige titlul de la All England Club, insa a admis ca adversarul sau a jucat mai bine.

Miza financiara uriasa. Daca o invinge pe Serena Williams, Simona Halep va incasa cel mai mare premiu din toata cariera ei

Simona Halep poate scrie azi istorie in finala turneului de la Wimbledon, unde va juca, de la ora 16. 00, contra Serenei Williams.

FOTO Imaginile care vorbesc de la sine despre o zi perfecta: Simona Halep, campioana la Wimbledon

Simona Halep nu mai face parte, incepand de sambata, din grupul jucatoarelor care au in CV un singur titlu de Grand Slam, jucatoarea noastra cucerind Wimbledon-ul dupa o finala perfecta contra Serenei Williams regina la All England Club de sapte ori). Intra in material pentru a vedea imaginile care dau culoare unei adevarate sarbatori pentru tenisul romanesc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )