Libnet.ro
UNICEF

13:45

Nadia Comaneci despre Simona Halep: Regina ierbii. Reactii pe retelele de socializare

România Liberă România Liberă,
Nadia Comaneci despre Simona Halep: Regina ierbii. Reactii pe retelele de socializare

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a caracterizat-o sambata drept regina ierbii pe Simona Halep, dupa c. continuă pe România Liberă

John McEnroe, despre Simona Halep: Se misca mai bine decat oricine in circuit. Nu stiu de ce a crezut ca nu poate juca bine pe iarba

Fostul tenismen John McEnroe a declarat, sambata, la BBC TV, ca Simona Halep a dominat-o total pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon, iar americanca a fost socata, ceea ce este incredibil avand in vedere experienta ei.

Serena Williams, despre Simona Halep: A jucat incredibil azi, mereu au fost meciuri grele cu ea

Serena Williams a declarat, joi, ca Simona Halep a jucat incredibil in semifinale cu Elina Svitolina.

Tenisul romanesc, in alerta: Anunt de ULTIM moment despre Simona HALEP!

Roger Federer, finalist la Wimbledon dupa ce l-a invins pe Rafael Nadal, i-a transmis un mesaj de incurajare Simonei Halep, inaintea finalei pe care aceasta o va juca in compania Serenei Williams. Elvetianul a.

Prima reactie a Serenei Williams dupa calificarea in finala de la Wimbledon. Ce a putut spune despre Simona Halep

Adversara Simonei Halep din finala turneului de la Wimbledon, Serena Williams a vorbit dupa meciul din semifinale despre partida care va desemna castigatorea de anul acesta.

Mesajul Nadiei Comaneci, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Cel mai bun meci dintotdeauna!

Nadia Comaneci, fosta mare campioana la gimnastica, a elogiat-o pe Simona Halep pentru performanta uluitoare reusita sambata. Nadia a publicat un mesaj pe Twitter, dupa ce Simona a castigat turneul de la.

BREAKING NEWS. Simona Halep, regina la WIMBLEDON!

Simona Halep este noua regina de la Wimbledon, dupa ce a scris istorie pe iarba de la All England Cl.

Nadia Comaneci: Nimeni nu va munci in Romania cateva zile, oamenii vor sarbatori marea victorie a Simonei

Fosta sportiva Nadia Comaneci a declarat, sambata, pentru Reuters, ca Simona Halep a avut o prestatie incredibila in finala de la Wimbledon cu Simona Halep si ca acum este momentul ca toata Romania sa se bucure de succesul fostului lider WTA.

Nadia Comaneci: Nimeni nu va munci in Romania cateva zile

Fosta sportiva Nadia Comaneci a declarat, sambata, pentru Reuters, ca Simona Halep a avut o prestati.

FOTO Imaginile care vorbesc de la sine despre o zi perfecta: Simona Halep, campioana la Wimbledon

Simona Halep nu mai face parte, incepand de sambata, din grupul jucatoarelor care au in CV un singur titlu de Grand Slam, jucatoarea noastra cucerind Wimbledon-ul dupa o finala perfecta contra Serenei Williams regina la All England Club de sapte ori). Intra in material pentru a vedea imaginile care dau culoare unei adevarate sarbatori pentru tenisul romanesc.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )