Libnet.ro
UNICEF

00:06

Jose Manuel Barroso a ajuns la Palatul Parlamentului, acolo unde se va intalni cu presedintele Basescu si cancelarul german Angela Merkel

B1 B1,
Jose Manuel Barroso a ajuns la Palatul Parlamentului, acolo unde se va intalni cu presedintele Basescu si cancelarul german Angela Merkel

UPDATE 17:18 Presedintele CE a ajuns la Palatul Parlamentului, la cateva minute dupa presedintele Traian Basescu. UPDATE 17:11 Jose Manuel Barroso a incheiat discutiile cu premierul Victor Ponta si a parasit cl. continuă pe B1

Jose Manuel Barroso a ajuns la Palatul Parlamentului unde se desfasoara Congresul PPE

UPDATE 17:20- Jose Manuel Barroso a plecat de la Guvern, acolo unde a avut o discutie cu premierul Victor Ponta. Presedintele Comisiei Europene a ajuns la Palatul Parlamentului, unde se desfasoara Congresul.

Jose Manuel Barroso, intampinat la Palatul Victoria de premierul Victor Ponta

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a ajuns, miercuri, la Palatul Victoria, unde a fost intampinat de premierul Victor Ponta, relateaza Agerpres. Seful Executivului de la Bucuresti are o intrevedere cu oficialul european, care urmeaza sa participe miercuri dupa-amiaza la Congresul Partidului Popular European organizat la Palatul Parlamentului.

Presedintele CE, Jose Manuel Barroso, a ajuns la Palatul Victoria pentru o discutie cu premierul Romaniei

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a sosit in Romania si are o intrevedere cu premierul Victor Ponta la Guvern. intalnirea nu este deschisa presei. Oficialul european va participa.

Jose Manuel Barroso a ajuns la Guvern pentru a discuta cu Ponta, inainte de Congresul PPE

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, a ajuns la Palatul Victoria pentru o discutie cu premierul Victor Ponta, oficialul european urmand sa participe apoi la Congresul Partidului Popular European.

Jose Manuel Barroso a plecat de la Guvern. Va participa la Congresul PPE

UPDATE 17:12- Jose Manuel Barroso a plecat de la Guvern, acolo unde a avut o discutie cu premierul Victor Ponta. Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, a ajuns la Palatul Victoria pentru o discutie cu.

Ponta se intalneste la Guvern cu Jose Manuel Barroso.

Premierul Victor Ponta va avea, miercuri, la sediul Guvernului, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, oficialul european urmand sa vina la Bucuresti pentru a participa la Congresul Partidului Popular European PPE), potrivit Mediafax. Premierul se va intalni miercuri si cu omologul sau din Republica Moldova, Vlad Filat. Cancelarul german Angela Merkel, presedintele CE Jose Manuel Barroso, liderul actual al PPE Wilfried Martens, dar si presedintele Traian .

Jose Manuel Barroso la Bucuresti: UE e foarte importanta pentru Romania iar Romania e foarte importanta pentru UE / Dezbaterile populiste au ca obiect sfarsitul proiectului european, aceste forte nu trebuie lasate sa exploateze frustrarea cetatenilor

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, vorbeste acum la Bucuresti la Congresul PPE. Urmareste LIVE TEXT discursul lui Barroso.

Victor Ponta se intalneste miercuri la Guvern cu Jose Manuel Barroso, care vine la Bucuresti pentru Congresul PPE

Premierul Victor Ponta va avea miercuri, la sediul Guvernului, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, oficialul european urmand sa vina la Bucuresti pentru a participa la Congresul Partidului Popular European, anunta Mediafax. Primul ministru se va intalni miercuri si cu omologul sau din Republica Moldova, Vlad Filat.

LIVE VIDEO Congresul PPE la Palatul Parlamentului, de la ora 00:90. Merkel, Barroso, Van Rompuy, Rajoy - printre participanti

Bucurestiul gazduieste, miercuri si joi, Congresul Partidului Popular European PPE), unde sunt asteptate sa participe 27 de delegatii oficiale - sefi de state si de guverne si reprezentanti din tarile membre si nemembre ale Uniunii Europene. La congres, care se va desfasura la Palatul Parlamentului, sunt asteptati sa ia cuvantul presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, presedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens, si liderul grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul, presedintele Traian Basescu, cancelarul german Angela Merkel, presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, premierul bulgar Boyko Borissov, premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, premierul polonez Donald Tusk. HotNews. ro va tine la curent cu principalele momente ale congresuluiUrmareste LIVE VIDEO transmisiunea din Parlament.

Manuel Barroso: Trebuie sa ne indreptam catre o uniune economica, fiscala si, in cele din urma, catre o uniune politica, aceasta este solutia la criza

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a salutat partenerii din Romania pentru organizarea Congresului Partidului Popular European si a inceput discursul sau mentionand importanta reciproca dintre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )