Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jucatoarea Cristina Neagu, desemnata cea mai buna handbalista din lume, pentru a treia oara

România Liberă România Liberă,
Jucatoarea Cristina Neagu, desemnata cea mai buna handbalista din lume, pentru a treia oara

Jucatoarea Cristina Neagu a fost desemnata, joi, cea mai buna handbalista din lume in 2016, informeaza Federatia Internationala de Handbal IHF). continuă pe România Liberă

Cristina Neagu a fost desemnata cea mai buna handbalista din lume in 2016 (FOTO)

Federatia Internationala de Handbal a anuntat premiile pentru cei mai buni handbalisti din lume pentru anul trecut. Jucatoarea anului in handbalul feminin a fost anuntata a fi chiar interul stanga al.

IHF: Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii in 2016

Federatia Internationala de Handbal IHF) a anuntat, joi, ca romanca Cristina Neagu, de la Buducnost Podgorica, a fost desemnata cea mai buna handbalista din lume in 2016. Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei a mai primit aceasta distinctie in 2010 si 2015.

Sunt coplesita de emotii. Cristina Neagu, PRIMA REACTIE dupa ce a fost numita pentru a treia oara in cariera cea mai buna handbalista din lume

Cristina Neagu a declarat ca este extrem de emotionata si fericita dupa ce a fost desemnata pentru a treia oara in cariera cea mai buna jucatoare din lume. Romanca a mai fost numita cea mai.

Cristina Neagu a dezvaluit care este sportivul ei preferat. De cine e fascinata cea mai buna handbalista a lumii

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii, va juca din sezonul viitor la CSM Bucuresti, fiind pentru prima data cand va evolua in orasul ei natal.

Reactia adorabila a unei vulpi cand isi revede cea mai buna prietena (VIDEO)

Reactia unei vulpi in momentul in care isi regaseste cea mai buna prietena a impresionat tot internetul. Dupa ce au stat despartite o perioada indelungata de timp, cele doua.

Exceptional! Cristina Neagu a fost desemnata pentru a treia oara cea mai buna handbalista a lumii

Handbalista Cristina Neagu este una dintre sportivele care reusesc sa faca o imagine foarte buna Romaniei in lume.

Topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii: ce loc ocupa Bucurestiul si cine domina clasamentul pentru a opta oara

Un oras din Europa ocupa pentru a opta oara consecutiv primul loc in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii, clasament in care se regaseste si capitala Romaniei, Bucuresti.

Cea mai frumoasa bruneta, in lenjerie intima pe strada

Emily Ratajkowski, considerata de multi drept cea mai frumoasa bruneta celebra in prezent, uimeste printr-o serie de fotografii in care apare plimbandu-se pe strada purtand doar lenjerie intima.

Romania a inregistrat a doua cea mai mica rata a inflatiei din Uniunea Europeana

Rata inflatiei se mentine scazuta in Romania, tara noastra inregistrand in luna februarie a doua cea mai mica rata a inflatiei din Uniunea Europeana, dupa Irlanda, arata datele Eurostat publicate joi.

E.ON a avut, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa

Grupul energetic german E. ON a inregistrat, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa, de 8,45 de miliarde de euro, legata de separarea diviziei Uniper si suprataxa de risc pentru centralele nucleare, impusa de guvernul german, transmite MarketWatch.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )