Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cea mai frumoasa bruneta, in lenjerie intima pe strada

ADPM ADPM,
Cea mai frumoasa bruneta, in lenjerie intima pe strada

Emily Ratajkowski, considerata de multi drept cea mai frumoasa bruneta celebra in prezent, uimeste printr-o serie de fotografii in care apare plimbandu-se pe strada purtand doar lenjerie intima. continuă pe ADPM

Cum arata cea mai frumoasa asistenta medicala? A cucerit internautii cu fotografiile sale provocatoare (FOTO)

O asistenta medicala a creat senzatie pe internet cu fotografiile incendiare pe care le posteaza. Carina Linn, in varsta de 23 de ani, este din Taipei si a strans aproximativ 150. 000 de.

Ea e cea mai frumoasa ASISTENTA MEDICALA! Pozele SEXY care au cucerit internetul (FOTO)

O asistenta medicala a creat senzatie pe internet cu fotografiile incendiare pe care le posteaza. Carina Linn, in varsta de 23 de ani, este din Taipei si a strans aproximativ 150. 000 de.

Topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii: ce loc ocupa Bucurestiul si cine domina clasamentul pentru a opta oara

Un oras din Europa ocupa pentru a opta oara consecutiv primul loc in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii, clasament in care se regaseste si capitala Romaniei, Bucuresti.

E.ON a inregistrat, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa, dupa separarea diviziei Uniper

Grupul energetic german E. ON a inregistrat, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa, de 8,45 de miliarde de euro, legata de separarea diviziei Uniper si suprataxa de risc legata de centralele nucleare impusa de guvernul german, transmite.

Comisia Europeana este ingrijorata ca Romania ar putea inregistra cea mai mare crestere a deficitului bugetar din UE

Comisia Europeana isi arata ingrijorarea fata de faptul ca Romania ar putea sa aiba in acest an cea mai mare crestere a deficitului bugetar din Uniunea Europeana, desi au existat.

Comisia Europeana, ingrijorata ca Romania ar putea inregistra cea mai mare crestere a deficitului bugetar din UE, desi Guvernul a dat asigurari ca nu sunt motive de preocupare

Comisia Europeana si-a exprimat ingrijorarea cu privire la faptul ca Romania ar putea sa aiba in acest an cea mai mare crestere a deficitului bugetar din Uniunea Europeana, desi s-au primit asigurari de la Guvern ca nu sunt motive de preocupare in acest sens.

Cristina Neagu a dezvaluit care este sportivul ei preferat. De cine e fascinata cea mai buna handbalista a lumii

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii, va juca din sezonul viitor la CSM Bucuresti, fiind pentru prima data cand va evolua in orasul ei natal.

Liviu Dragnea: Comunicarea, cea mai mare problema a Executivului. Eu le-am transmis mereu sa iasa sa comunice, intr-un mod asezat si civilizat, masurile adoptate

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca cea mai mare problema a Guvernului Grindeanu este ca nu comunica intr-un mod asezat si civilizat masurile pe care le adopta.

Reactia adorabila a unei vulpi cand isi revede cea mai buna prietena (VIDEO)

Reactia unei vulpi in momentul in care isi regaseste cea mai buna prietena a impresionat tot internetul. Dupa ce au stat despartite o perioada indelungata de timp, cele doua.

Cum au pierdut elevii de clasa a VIII-a 2 puncte la simulare la cea mai simpla intrebare: Emil Sitaru versus Muzeul de Istorie a Transilvaniei

Subiectul al II-lea de la simularea Evaluarii Nationale pentru clasa a opta a creat o isterie in mediul online, dupa ce elevii au gresit la cea mai simpla intrebare. Emil Sitaru, un profesor din Cluj, a ajuns fara sa vrea tinta rautatilor si ironiilor elevilor care au raspuns incorect la cerinta din subiect. Peste 6000 de elevi nemultumiti au semnat o petitie online.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )