Libnet.ro
UNICEF

08:45

Jucatorii CFR-ului au fugit de responsabilitate. Dan Petrescu: Cei care au batut sunt doar aia care au vrut sa bata. Restul n-au vrut

Online Sport Online Sport,
Jucatorii CFR-ului au fugit de responsabilitate. Dan Petrescu: Cei care au batut sunt doar aia care au vrut sa bata. Restul n-au vrut

CFR Cluj a ratat in extremis calificarea in turul 3 preliminar al Champions League contra lui Dinamo Zagreb dupa loteria loviturilor de la 11 metri. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu face lumina in cazul penaltiului executat si ratat de Golofca - Explicatia simpla a antrenorului

CFR Cluj s-a aflat la un singur penalti distanta de calificarea in turul III preliminar al Champions League. La 4-4, Golofca a ratat o lovitura de la 11 metri pe care scria calificare. Criticat de multi pentru decizia de a-l nominaliza pe Golofca sa execute al cincilea penalti, Dan Petrescu a facut lumina dupa meci.

Dan Petrescu, despre meciul cu Dinamo Zagreb: Au de 100 de ori mai multe sanse ca noi sa se califice

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Dinamo Zagreb are de 100 de ori mai multe sanse de calificare in fata celor de la CFR Cluj, in turul doi preliminar al Champions League.

Atentie, romani. Bancile se clatina in plina criza sanitara. Ce trebuie sa stie acum toti cei care au cont si card bancar

Pandemia de coronavirus a lovit din plin sistemul bancar. Datele care au fost publicate de BNR aferente finalului de luna iunie indica scaderi ale profitului, profitabilitatii si rentabilitatatii in trimestrul doi al anului. Atentie, romani. Bancile se clatina in plina criza sanitara Este pentru prima data din 2017 pana in prezent cand crete rata creditelor .

Tariceanu: Nicusor Dan pare dinozaurul care, dezghetat dupa 60 de milioane de ani, nu intelege nimic din lumea in care s-a trezit subit!

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca Nicusor Dan, candidatul unic al dreptei la Primaria Capitalei pare un dinozaur care a fost dezghetat dupa 60 milioane de ani si care nu intelege nimic din lumea in care brusc s-a trezit. Candidatul ALDE la PMB se mai intreba cum poate Nicusor Dan sa isi faca slogan de campanie din lupta anticomunista in anul 2020.

Ludovic Orban crede ca Nicusor Dan este singurul care o poate invinge pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca are incredere in victoria lui Nicusor Dan si spune ca acesta este singurul candidat care o poate invinge pe Gabriela Firea la alegerile locale programate pentru 27 septembrie.

Cei care au masini pe motorina si benzina trebuie sa afle urgent. Se intampla la pompa

Anul 2020 a fost unul aparte cand vine vorba de petrol si pretul benzinei si motorinei la pompa. Dar acum avem si vesti proaste. Soferii care au masini pe benzina si motorina trebuie sa.

Atentie, romani, s-a dat lege: toti cei care stau la bloc trebuie sa afle de urgenta

Legislatia in cazul apartamentelor de la bloc a fost schimbata recent. Si e un detaliu care sigur scapa de batai de cap o multime de romani. De acum e oficial si se poate face asta. Din 27.

Cei care au locuit 30 de ani in zone poluate ies mai devreme la pensie cu doi ani

Deputatii au adoptat azi, cu majoritate de voturi, o propunere legislativa pentru modificarea alin. 5) al art. 65 din Legea nr. 2632010, urmarindu-se extinderea categoriilor de persoane care beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani, fara penalizare, daca au locuit cel putin 30 de ani in unele zone afectate de poluarea remanenta, precum si pe o raza de 8 km in jurul acestora, conform Agerpres.

Op-Ed Ambasadorul SUA: O panglica neagra: Sa nu-i uitam pe cei care au ucis

23 august marcheaza cea de-a 81-a aniversare a Pactului Ribbentrop-Molotov. Acesta a dus la suferinta si moartea a zeci de milioane de persoane in Europa. Ziua Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului aminteste de moartea, suferinta si chinul pe care fascistii si comunistii l-au provocat in intreaga lume, spune ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, intr-un editorial transmis HotNews. ro .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )