Libnet.ro
UNICEF

15:15

O judecatorie din Brasov a stabilit o pedeapsa pentru cei care jignesc pe Facebook

Playtech Playtech,
O judecatorie din Brasov a stabilit o pedeapsa pentru cei care jignesc pe Facebook

Manifestarile violente in mediul online incep sa fie taxate din ce in ce mai mult si mai des de autoritati, chiar si in Romania. O hotarare din 2015 a Judecatoriei Fagaras a stabilit ca jignirea unei persoane prin intermediul contului de Facebook reprezinta o fapta de natura contraventionala, care poate fi sanctionata de autoritati, potrivit []. continuă pe Playtech

Decizie istorica: amenzi uriase pentru cei care injura pe Facebook

Manifestarile violente in mediul online incep sa fie taxate din ce in ce mai mult si mai des de autoritati, chiar si in Romania, potrivit playtech. roJignirea publica a unei persoane, prin intermediul.

in Sectorul 5 din Bucuresti, ajutoare sociale doar pentru cei care fac munca in folosul comunitatii

Consiliul Local al Sectorului 5 din Bucuresti a decis sa nu mai acorde ajutoare sociale persoanelor apte de munca decat daca acestea au un loc de munca stabil sau daca presteaza munca in folosul comunitatii.

Ce se intampla daca apesi de doua ori acest buton! Putini sunt cei care stiau acest truc extrem de util!

In graba cu care folosim telefoanele mobile de tip smartphone nu stim ca avem si diferite functii, mai putin cunoscute, dar la fel de utile precum cele utilizate frecvent. Pentru cei care folosesc o versiune.

Controverse in Italia pe tema concertelor destinate strangerii de fonduri pentru cei afectati de cutremur: Un comic sicilian sustine ca nu are incredere in organizatori. Care a fost reactia cantaretei Laura Pausini

Controverse in Italia din cauza spectacolelor organizate pentru a strange fonduri destinate celor afectati de cutremurul din Amatrice. Comicul sicilian Rosario Fiorello le-a atras atentia oamenilor de.

Veste buna pentru soferii care sunt sanctionati de politie

Veste buna pentru soferii care sunt sanctionati de politie. Nu scapa de amenzi, dar oamenii legii reduc birocratia. Politia Romana a anuntat ca de acum cei amendati nu mai trebuie sa mearga la.

Dus rece pentru cei care se viseaza antreprenori: Peste tot se vand iluzii si nu este ok. Multi sunt foarte visatori

Apetitul romanilor pentru bani europeni a crescut simtitor in ultimii ani. Un exemplu este programul prin care sunt finantate investitiile neagricole din mediul rural. in doar cateva zile, cele 73 de milioane de euro puse in joc in aces an au fost epuizate, cererea fiind de doua ori mai mare decat oferta. O antreprenoare din Timisoara le face, insa, un dus rece tinerilor antreprenori.

in anii 90 muzica lor se auzea in fiecare casa. Cum arata astazi cei care cantau Coco Jamboo - VIDEO

Mr. President a fost una dintre cele mai de succes trupe din anii 90. Lazy Dee, T-Seven si Lady Danii cunosteau succesul mondial, iar cantecul lor din 1996 Coco Jamboo se auzea in fi.

Rusia: O competitie va fi organizata la Moscova pentru sportivii care au fost exclusi de la Jocurile Paralimpice

O competitie pentru sportivii rusi care au fost exclusi de la Jocurile Paralimpice de la Rio va fi organizata saptamana viitoare in Rusia, a anuntat Vladimir Lukin, presedintele Comitetului.

Premierul Dacian Ciolos va propune ca joi sa fie zi de doliu national pentru romanii care au murit in urma cutremurului din Italia

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti ca va propune in sedinta de Guvern ca joi sa fie zi de doliu national in memoria cetatenilor romani care si-au pierdut viata in urma cutremurul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )