Libnet.ro
UNICEF

21:00

Veste buna pentru soferii care sunt sanctionati de politie

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru soferii care sunt sanctionati de politie

Veste buna pentru soferii care sunt sanctionati de politie. Nu scapa de amenzi, dar oamenii legii reduc birocratia. Politia Romana a anuntat ca de acum cei amendati nu mai trebuie sa mearga la. continuă pe Antena3

Sondaj: care sunt cele mai frumoase cuvinte in limba romana? Propuneri - macaleandru, gargarita, dor

Cu origini latine, slave, grecesti ori necunoscute, ramase de la daci si romani ori aduse de nenumaratele migratii, cuvintele sunt la fel de vii ca si poporul care le foloseste. De Ziua limbii romane, HotNews. ro va invita sa ne spuneti care sunt cuvintele preferate in limba romana. Iata cateva sugestii, iar lista ramane deschisa in sectiunea de comentarii: dor, macaleandru, gargarita, doina, iele.

Amenzi pentru soferii care nu respecta benzile pentru biciclisti sau parcheaza pe trotuar

Politistii locali dau in fiecare zi amenzi soferilor indisciplinati, care opresc sau chiar stationeaza pe pistele de biciclisti.

Victor Ponta, despre data alegerilor: 11 decembrie este o data buna pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. Pentru Romania e un lucru prost (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca organizarea alegerilorpe data de 11 decembrie este un lucru bun pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. 11 decembrie este o data proasta.

Victor Ponta: imi recastig doctoratul in instanta. E o chestie strict politica prin care sunt tinut in atentia publica (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca isi va recupera doctoratul in instanta. intrebat care a fost atmosfera la sedinta Consiliului Baroului Bucuresti, unde s-a.

Nu cheltui sute de lei pe jocuri: iata care sunt cele mai bune titluri gratuite pentru PC si console

Daca nu esti dispus sa achiti sute de lei pentru titlurile de pe piata, iti recomandam cateva dintre cele mai bune jocuri video gratuite pentru PC, PlayStation 4, si Xbox One, scrie publicatia online de.

Rusia: O competitie va fi organizata la Moscova pentru sportivii care au fost exclusi de la Jocurile Paralimpice

O competitie pentru sportivii rusi care au fost exclusi de la Jocurile Paralimpice de la Rio va fi organizata saptamana viitoare in Rusia, a anuntat Vladimir Lukin, presedintele Comitetului.

O judecatorie din Brasov a stabilit o pedeapsa pentru cei care jignesc pe Facebook

Manifestarile violente in mediul online incep sa fie taxate din ce in ce mai mult si mai des de autoritati, chiar si in Romania. O hotarare din 2015 a Judecatoriei Fagaras a stabilit ca jignirea unei persoane prin intermediul contului de Facebook reprezinta o fapta de natura contraventionala, care poate fi sanctionata de autoritati, potrivit [].

Premierul Dacian Ciolos va propune ca joi sa fie zi de doliu national pentru romanii care au murit in urma cutremurului din Italia

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti ca va propune in sedinta de Guvern ca joi sa fie zi de doliu national in memoria cetatenilor romani care si-au pierdut viata in urma cutremurul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )