Libnet.ro
UNICEF

18:15

in ce judete se afla cei mai periculosi soferi din Romania

Antena3 Antena3,
in ce judete se afla cei mai periculosi soferi din Romania

Autoritatea de Supraveghere Financiara a dat publicitatii o analiza privind frecventa daunei si valoarea medie a daunelor la politele RCA in functie de varsta asiguratului, puterea motorului a. continuă pe Antena3

Care sunt judetele in care se afla cei mai periculosi soferi

Autoritatea de Supraveghere Financiara a analizat frecventa daunei si valoarea medie a daunelor la politele RCA, tinand cont de varsta asiguratului, puterea motorului a vehiculului, dar si locul.

Legenda nestiuta al unuia dintre cele mai frumoase locuri din Romania

Una dintre destinatiile de weekend, dar nu numai, pentru cei care ajung la Busteni, cu siguranta, trebuie sa fie si Cascada Urlatoarea, situata pe versantul estic al Muntilor Bucegi, la o altitudine de 1150.

Transfer record in fotbalul italian. Juventus plateste o avere pentru unul dintre cei mai buni atacanti din lume

Juventus este la un pas de a-l vinde pe Paul Pogbad la Manchester United, pentru 120 de milioane de euro, iar o parte din acesti bani vor fi reinvestiti.

Transportul public, un lux: Cel mai scump abonament lunar, intr-un oras din Romania (VIDEO)

Cel mai scump transport public din Europa de Est se afla intr-un oras de provincie din Romania. Valoarea unui abonament lunar pe toate liniile pentru a calatori cu acest transport de lux este de 174 de le.

Jurnalistul Stelian Negrea: Afaceri in familie. Sotul sefei OMV Petrom a fost administrator al unuia dintre cei mai mari contractori ai OMV Petrom

Compania austriaca J. Christof, unul dintre cei mai importanti contractori ai OMV Petrom, cel mai mare jucator de pe piata autohtona a productiei si distributiei de carburanti, a decis sa-l puna administrator al afacerilor sale din Romania pe Alexandru Sergiu Gheorghe, nimeni altul decat sotul sefei OMV Petrom, Mariana Gheorghe.

Iohannis: Suntem unul dintre cei mai fermi aliati ai SUA

Presedintele Klaus Iohannis a primit ieri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, prilej cu care a evidentiat ca Romania este unul dintre cei mai de incredere si fermi aliati ai SUA in regiune, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

El este omul cu cei mai multi dinti in gura (VIDEO)

Persoana cu cei mai multi dinti in gura, respectiv 37, este Vijay Kumar V. A, din localitatea indiana Davangere. Barbatul are cinci dinti in plus fata de numarul mediu de dinti pe care il are.

Batalia pentru Herastrau - cea mai mare ferma de pokemoni din Romania - va avea loc joi, 28 iulie

Jucatorii de Pokemon Go isi dau din nou intalnire in Parcul Herastrau, unde va avea loc primul eveniment major Pokemon GO din Romania. Daca saptamana trecuta a avut loc vanatoarea de Pokemoni, joi, 28 iulie, de la ora 17. 00, jucatorii vor putea participa la Batalia pentru Herastrau!, denumita de catre organizatori drept cea mai mare ferma de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vanatori/antrenori.

O tanara din Romania a disparut in Nepal. Cum o poti ajuta

Adina Monica Popescu, o alpinista din Romania, in varsta de 26 de ani, este data disparuta in Nepal. Nu se mai stie nimic de ea de pe 16 iulie, iar prietenii si familia o cauta cu disperare, scrie ziare. com. Atunci,.

Cum pozau vedetele din Romania in costum de baie in anii 70 comparativ cu cele de azi

In anii 70 altele erau vedetele Romaniei, in mare parte cantarete si actrite pe care publicul le adora. Acestea erau si la acea data fotografiate de presa la mare, in costum de baie, insa pentru articole mult mai cuminti si respectoase, comparativ cu cele de tip papparazzi din ziua de azi.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )