Libnet.ro
UNICEF

01:05

Judetele in care se afla cei mai periculosi soferi din Romania. Afla de cine trebuie sa te feresti

Antena3 Antena3,
Judetele in care se afla cei mai periculosi soferi din Romania. Afla de cine trebuie sa te feresti

Autoritatea de Supraveghere Financiara a dat publicitatii o analiza privind frecventa daunei si valoarea medie a daunelor la politele RCA in functie de varsta asiguratului, puterea motorului a vehiculului,. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai mari TRAFICANTI din Romania cere sa fie lasat la SLUJBA DE iNVIERE! Ce a decis judecatorul

Liderul unei temute grupari de trafic de droguri, Altstadter Cristian Loredan, cetatean german de origine romana, aflat in prezent in arest la domiciliu, a cerut judecatorului de drepturi si libertati sa fie.

Reteta de cozonac a unuia dintre cei mai buni cofetari din Romania

Ana Consulea 28 de ani), scolita in Franta si desemnata anul trecut cel mai bun chef cofetar din Romania, ne-a dezvaluit o reteta de cozonac cu cacao, migdale si alune de padure, tocmai bun de pus pe masa de Paste.

Unul dintre cei mai mari traficanti de canabis din Romania, aflat in arest la domiciliu, a cerut sa fie lasat la slujba de inviere. Decizia judecatorului

Judecatorii de drepturi si libertati sunt asaltati in aceasta perioada cu solicitari venite din partea unor inculpati aflati in arest la domiciliu care cer sa fie lasati sa participle la slujba de inviere. Unul dintre cei care a formulat o astfel de cerere este si un german, considerat unul dintre cei mai mari traficanti de cannabis din Romania.

VIDEO 87 de ani de la nasterea lui Amza Pellea. Actorul fara cusur a fost unul dintre cei mai mari artisti romani

Amza Pellea, unul dintre cei mai mari actori romani ai tuturor timpurilor, s-a nascut pe data de 7 aprilie 1931, in orasul Bailesti, din judetul Dolj. Astazi ar fi implinit astazi 87 de ani, daca nu ar fi fost rapus de o boala necrutatoare.

VIDEO 87 de ani de la nasterea lui Amza Pellea. Actorul fara cusur sau geniul de Bailesti a fost unul dintre cei mai mari artisti romani

Amza Pellea, unul dintre cei mai mari actori romani ai tuturor timpurilor, s-a nascut pe data de 7 aprilie 1931, in orasul Bailesti, din judetul Dolj. Astazi ar fi implinit astazi 87 de ani, daca nu ar fi fost rapus de o boala necrutatoare.

Romanii, interzisi in mai multe orase din Olanda

Autoritatile din mai multe municipii din Olanda doresc limitarea numarului de romani si polonezi care au dreptul de a locui in orasele lor. Autoritatiile din municipiile Maasdriel, Zuidplas, Zaltbommel si.

Cea mai inmatriculata masina din Romania, in anul 2018, nu mai este Dacia

Cea mai inmatriculata marca din Romania, in primul trimestru al lui 2018, este Opel, care in primul .

Titanic a fost scufundat in topul peliculelor cu cele mai mari incasari din Statele Unite

Schimbare importanta in clasamentul lungmetrajelor cu cele mai bune incasari din toate timpurile din Statele Unite. Black Panther, prima adaptare Marvel pentru marile ecrane cu un supererou de culoare, a depasit.

Avertisment de ULTIM MOMENT al meteorologilor. COD GALBEN in mai multe localitati din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, noi atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic valabile in orele urmatoare pentru localitati din judetele Caras-Severin si.

in Muntii Bucegi se afla cel mai cunoscut triunghi energetic din Romania. Are o putere incredibila

Romania este cunoscuta ca fiind zona cu cele mai multe puncte energetice de pe glob. Sapte din cele 15 din cate sunt in lume. Globul pamanesc este plin de astfel de linii energetice care se intretaie si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )