Libnet.ro
UNICEF

08:00

Unul dintre cei mai mari TRAFICANTI din Romania cere sa fie lasat la SLUJBA DE iNVIERE! Ce a decis judecatorul

B1 B1,
Unul dintre cei mai mari TRAFICANTI din Romania cere sa fie lasat la SLUJBA DE iNVIERE! Ce a decis judecatorul

Liderul unei temute grupari de trafic de droguri, Altstadter Cristian Loredan, cetatean german de origine romana, aflat in prezent in arest la domiciliu, a cerut judecatorului de drepturi si libertati sa fie. continuă pe B1

Unul dintre cei mai mari traficanti de canabis din Romania, aflat in arest la domiciliu, a cerut sa fie lasat la slujba de inviere. Decizia judecatorului

Judecatorii de drepturi si libertati sunt asaltati in aceasta perioada cu solicitari venite din partea unor inculpati aflati in arest la domiciliu care cer sa fie lasati sa participle la slujba de inviere. Unul dintre cei care a formulat o astfel de cerere este si un german, considerat unul dintre cei mai mari traficanti de cannabis din Romania.

MedLife a finalizat una dintre cele mai mari tranzactii din domeniul medical din Romania, cumparand integral divizia de servicii medicale Polisano

Conform comunicatului de presa remis catre Redactie, MedLife anunta finalizarea tranzactiei de cumparare a pachetului de 100% de actiuni a diviziei de servicii medicale Polisano, companie din top 10 cei mai mari operatori de servicii medicale din Romania, ca urmare a aprobarii acesteia de catre Consiliul Concurentei.

Reteta de cozonac a unuia dintre cei mai buni cofetari din Romania

Ana Consulea 28 de ani), scolita in Franta si desemnata anul trecut cel mai bun chef cofetar din Romania, ne-a dezvaluit o reteta de cozonac cu cacao, migdale si alune de padure, tocmai bun de pus pe masa de Paste.

Una dintre cele mai importante banci din Romania dispare. Ce se va intampla cu conturile clientilor

Banca Transilvania a devenit proprietar al pachetului majoritar de actiuni detinut de Eurobank Group la Bancpost si al actiunilor detinute de ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN, conform unui comunicat emis.

Cea mai inmatriculata masina din Romania, in anul 2018, nu mai este Dacia

Cea mai inmatriculata marca din Romania, in primul trimestru al lui 2018, este Opel, care in primul .

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Faceam 50.000 de dolari pe zi

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Este prima lui marturie, in fata camerelor. Kobudera avut parte de adrenalina, putere, faima si bogatie si nu su.

Tiriac: Romania nu e o tara corupta, e doar o perceptie mostenita. Coruptie exista in toata lumea

Omul de afaceri Ion Tiriac, unul dintre cei mai bogati oameni din tara, a declarat pentru Digi 24 ca.

Unul dintre cei mai premiati artisti plastici din Galati va invita la cea mai noua expozitie personala

Gheorghe Andreescu isi expune picturile la Muzeul de Arta Vizuala din Galati, vernisajul avand loc miercuri, 4 aprilie, de la ora 18,00.

Complicata relatie a romanilor cu banii. Dragos Neacsu: Trebuie sa spargem niste mituri si sa privim adevarul in fata. Avem mai multe Romanii!

Trebuie sa privim adevarul in fata, spune Dragos Neacsu, unul dintre cei mai respectati administrator de fonduri din Romania, care a condus un proiect de cercetare sociologica al Asociatiei Administratorilor de Fonduri din Romania AAF), in colaborare cu Institutul de Studii Financiare ISF), care arata cata incredere au romanii in a-si plasa banii in diverse produse de economisire si de investire. Avem mai multe Romanii! Ideea e sa fim constienti de acest lucru. Avem mai multe Romanii din punctul de vedere al atitudinii fata de risc, al modului in care oamenii aleg sa se informeze- sau aleg sa NU se informeze, spune Neacsu. O discutie despre mituri, despre fricile romanilor, despre obiceiurile milenialilor legate de bani si despre multe altele.

Immofinanz: Veniturile din inchirieri inregistrate in Romania au avut o valoare totala de 49,8 mil. euro in 2017

Veniturile din inchirieri inregistrate in Romania anul trecut de catre Immofinanz, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de spatii de birouri si centre comerciale de pe piata locala, au avut o valoare totala de 49,8 milioane euro. Suma constituie.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )