Libnet.ro
UNICEF

01:05

Judetul din Romania in care masca de protectie e obligatorie aproape peste tot. Chiar si in parcuri si cimitire!

Antena3 Antena3,
Judetul din Romania in care masca de protectie e obligatorie aproape peste tot. Chiar si in parcuri si cimitire!

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita a stabilit, sambata, extinderea obligativitatii purtarii mastii si in alte spatii in aer liber decat piete, targuri si oboare. continuă pe Antena3

Un nou judet in care masca este obligatorie in spatiile deschise

Incepand cu data de 1 august, purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie si in spatiile publice deschise din judetul Iasi. Anuntul a fost facut de Prefectura Iasi. Pana joi, in judetul Iasi au fost inregistrate 1. 430 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. in ultimele 24 de ore au fost depistati pozitiv 45 de .

Orasul din Romania unde masca de protectie devine obligatorie in piete si pe strazile pietonale. Se intampla de la 1 august!

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Brasov a decis, miercuri, obligativitatea purtarii mastii de protectie in piete si targuri, dar si pe arterele pietonale si in alte zone aglomerate. Decizia intra in vigoare de sambata, 1 august.

Constanta: Zonele in care masca de protectie este obligatorie pe litoral, incepand de sambata

Masca devine obligatorie in zonele aglomerate din judetul Constanta, inclusiv in statiuni si in zonele de promenada, potrivit Mediafax. Masura, care vizeaza reducerea riscului de raspandire a coronavirusului, a fost stabilita de membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si se aplica de sambata, potrivit Mediafax.

Arges, primul judet in care masca devine obligatorie in spatiile deschise

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta din Arges a decis, marti, ca masca de protectie este obligatorie pentru toti locuitorii de peste 5 ani, in toate spatiile inchise publice si private si in aer liber, acolo unde sunt mai mult de doua persoane. Masura intra in vigoare miercuri dimineata, scrie g4media.

Prima zi in care masca este obligatorie si in afara obiectivelor turistice de pe Valea Prahovei. Primaria Sinaia, despre spatiile deschise si intervalele orare in care trebuie purtata

Primaria Sinaia a anuntat ca sambata, 1 august, este prima zi in care purtarea mastii de protectie este obligatorie in spatiile publice deschise din oras, cum ar fi pietele, targurile, zonele de.

Povestea incredibila a unicului mormant din Romania care are sculptat un craniu cu doua oase incrucisate. Cine este ingropat acolo

In Sulina, candva unul dintre cele mai dezvoltate orase din Tara Romaneasca, exista Cimitirul Maritim, un cimitir unic in Europa. Si asta pentru ca acolo sunt inmormantati laolalta crestini, evrei, musulmani, nobili sau capitani de corabii. Acolo se afla si Mormantului Piratului.

Masca de protectie, obligatorie in toate spatiile publice deschise din judetul Iasi. Cine va fi exceptat de la aceasta masura

Masca de protectie va deveni obligatorie in judetul Iasi, incepand de sambata, in toate spatiile publice deschise, au anuntat reprezentantii Prefecturii iesene.

Atentie! Lista zonelor de pe litoral in care masca de protectie este obligatorie, incepand de sambata!

De la 1 august, masca devine obligatorie in zonele aglomerate din judetul Constanta, inclusiv in statiuni si in zonele de promenada. Masura a fost stabilita de membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si are scopul de a reducere riscul de raspandire a coronavirusului.

DE LA 1 AUGUST: Masca de protectie, obligatorie si in judetul Prahovean

Purtarea mastii in spatii publice deschise devine obligatorie in spatiile publice din judetul Prahova. Masura intra in vigoare incepand cu data de 1 august 2020, scrie Jurnalul Prahovean.

CORONAVIRUS |Galati: Masca de protectie, obligatorie in anumite locatii. Unde si cand trebuie purtata

Masca de protectie purtata pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus va deveni, de la 1 august, obligatorie in anumite locatii din spatiile deschise. Astfel ca, Comitetul Local pentru Situatii de Ur.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )