Libnet.ro
UNICEF

18:01

Prima zi in care masca este obligatorie si in afara obiectivelor turistice de pe Valea Prahovei. Primaria Sinaia, despre spatiile deschise si intervalele orare in care trebuie purtata

B1 B1,
Prima zi in care masca este obligatorie si in afara obiectivelor turistice de pe Valea Prahovei. Primaria Sinaia, despre spatiile deschise si intervalele orare in care trebuie purtata

Primaria Sinaia a anuntat ca sambata, 1 august, este prima zi in care purtarea mastii de protectie este obligatorie in spatiile publice deschise din oras, cum ar fi pietele, targurile, zonele de. continuă pe B1

Un nou judet in care masca este obligatorie in spatiile deschise

Incepand cu data de 1 august, purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie si in spatiile publice deschise din judetul Iasi. Anuntul a fost facut de Prefectura Iasi. Pana joi, in judetul Iasi au fost inregistrate 1. 430 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. in ultimele 24 de ore au fost depistati pozitiv 45 de .

Prima zi in care masca e obligatorie si in aer liber in Arges a venit cu dileme. O porti sau nu daca esti singur pe strada?

De joi, este obligatorie purtarea mastii de protectie de catre toate persoanele de pe raza administrativ-teritoriala a judetului Arges, in spatii inchise si deschise, pentru grupuri mai mari de doua persoane care nu locuiesc la aceeasi adresa. Copiii cu varsta sub 5 ani sunt exceptati. Masurile decise de CJSU necesita clarificari suplimentare.

Arges, primul judet in care masca devine obligatorie in spatiile deschise

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta din Arges a decis, marti, ca masca de protectie este obligatorie pentru toti locuitorii de peste 5 ani, in toate spatiile inchise publice si private si in aer liber, acolo unde sunt mai mult de doua persoane. Masura intra in vigoare miercuri dimineata, scrie g4media.

Constanta: Zonele in care masca de protectie este obligatorie pe litoral, incepand de sambata

Masca devine obligatorie in zonele aglomerate din judetul Constanta, inclusiv in statiuni si in zonele de promenada, potrivit Mediafax. Masura, care vizeaza reducerea riscului de raspandire a coronavirusului, a fost stabilita de membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si se aplica de sambata, potrivit Mediafax.

Atentie! Lista zonelor de pe litoral in care masca de protectie este obligatorie, incepand de sambata!

De la 1 august, masca devine obligatorie in zonele aglomerate din judetul Constanta, inclusiv in statiuni si in zonele de promenada. Masura a fost stabilita de membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si are scopul de a reducere riscul de raspandire a coronavirusului.

Masca devine obligatorie si in spatii publice deschise din Hunedoara. in ce zone din judet se aplica masura

Purtarea mastii de protectie este obligatorie in mai multe tipuri de spatii publice deschise de pe intreg teritoriul judetului Hunedoara, incepand de sambata dupa-amiaza, anunta Institutia Prefectului,.

Masca devine obligatorie in 16 judete

Masca de protectie devine obligatorie, incepand de sambata, in spatii deschise din 16 judete, masura fiind luata de Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta pentru a limita raspandirea coronavirusului. Masura se aplica in zone considerate aglomerate - cum ar fi piete, targuri, statiile mijloacelor de transport in comun sau peroanele CFR. in unele judete, masca devine obligatorie seara, in zonele de promenada. Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va decide si zonele din tara unde localurile se vor inchide la ora 23. 00, o astfel de decizie fiind adoptata deja in judetele Satu Mare si Vrancea, scrie News. ro.

Lista judetelor in care purtarea mastii este obligatorie incepand de astazi in spatiile deschise

Purtarea mastii de protectie este obligatorie si in spatiile publice deschise aglomerate in aproape jumatate dintre judetele Romaniei. in majoritatea cazurilor masura intra in vigoare incepand de astazi, 1 august. Judetele in care masura a fost impusa sunt Arad, Arges, Botosani, Brasov, Buzau, Constanta, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Iasi, Prahova, Satu Mare, Teleorman, Valcea, Vrancea. Si Timis, Hunedoara si Dolj au anuntat aceeasi masura.

Raed Arafat, declaratia zilei. De ce nu mai este obligatorie de acum inainte

Evolutia pandemiei de coronavirus in Romania in ultimele zile a determinat autoritatile sa anunte noi masuri si restrictii, ceea ce a nemultumit opinia publica, dar deciziile autoritatilor, cel putin pentru moment, ar fi justificabile. Secretarul de Stat vorbeste despre lipsa echipamentelor Conform unor informatii statistice, legate de evolutiile pandemiei la nivel european, Romania se afla .

Masca devine obligatorie in aer liber si in Timis. Aproximativ 20 de judete au adoptat masura

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise, de sambata, 1 august,si in Timisioara. Autoritatile competente auanuntat ca masca trebuie sa acopere atat nasul, cat si.

ştiri de la B1

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )