Libnet.ro
UNICEF

12:15

Judetul din Romania unde nu este niciun caz de coronavirus. Care este secretul

Antena3 Antena3,
Judetul din Romania unde nu este niciun caz de coronavirus. Care este secretul

In timp ce toata Romania se lupta cu epidemia de coronavirus, exista un judet in tara in care nu a fost confirmat nici macar un singur caz de pacient cu COVID-19. continuă pe Antena3

GCS: Un numar de 357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu noul coronavirus

Este vorba despre 99 de medici, 127 de asistenti medicali, 11 ingrijitoare si 85 - personal auxiliar.

Tara fara niciun caz de coronavirus: modul macabru prin care a obtinut aceasta statistica

La nivel global, numeri pe degetele de la o mana tarile care nu au niciun caz inregistrat de coronavirus. in cel putin una dintre ele, cu siguranta, nu ti-ai dori sa.

Coronavirus in Romania: Cele mai afectate judete Un singur judet fara niciun caz de COVID-19 Situatia pe judete

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 2. 738, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategica joi la ora 13. Cele mai afectate judete sunt Suceava, cu 701 cazuri de COV-19, urmat de Brasov - 117, Constanta - 111, in timp ce in Capitala sunt 505 cazuri. in Harghita nu exista niciun caz de coronavirus, in timp ce Salaj si Tulcea sunt printre judetele cel mai putin afectate, cu 6 cazuri de imbolnavire.

Coreea de Nord reafirma ca nu are niciun caz de covid-19

Coreea de Nord nu numara niciun caz de contaminare cu noul coronavirus, da asigurari un oficial de rang inalt in domeniul Sanatatii, la Phenian, in contextul in care unele state se indoiesc de absenta contaminarii in aceasta tara, care se afla intre China si Coreea de Sud.

Coreea de Nord insista ca nu are niciun caz de Covid-19

Coreea de Nord nu numara niciun caz de contaminare cu noul coronavirus, da asigurari un oficial de rang inalt in domeniul Sanatatii, la Phenian, in contextul in care unele state se indoiesc de absenta contaminarii in aceasta tara, care se afla intre China si Coreea de Sud, relateaza AFP.

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

357 de cadre medicale din Romania, infectate cu coronavirus. 200 dintre ele sunt din Suceava

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus, potrivit datelor anuntate miercuri seara de Grupul de Comunicare Strategica. Peste jumatate dintre ele - 200 - sunt cadre medicale din Suceava.

Coronavirus: Austria va aduce ingrijitori din Romania si Bulgaria

Autoritatile austriece au primit luni la Viena 231 de ingrijitoare originare din Romania si Bulgaria pentru a preveni o penurie de mana de lucru care ar putea surveni din cauza restrictiilor de circulatie in interiorul Uniunii Europene, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

CORONAVIRUS |Gabriel Oprea, despre situatia actuala din Romania: Autoritatile nu au voie sa spuna niciodata nu mai pot

Fostul Ministru de Interne si al Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a vorbit despre masurile impuse de autoritati in Romania, pe fondul epidemiei de coronavirus, dar si despre primul oras carantinat din.

ASF amana demararea exercitiului de evaluare a activelor si pasivelor in sectorul asigurarilor din Romania

Exercitiul de evaluare a activelor si pasivelor BSR - Balance Sheet Review) in sectorul asigurarilor din Romania va fi amanat, in contextul pandemiei de coronavirus, ca urmare a deciziei luate de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si Autoritatea Europeana privind Asigurarile si Pensiile Ocupationale EIOPA).

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2819 seconds )