Libnet.ro
UNICEF

01:05

Julia Chelaru a primit inelul. Blonda, din nou mireasa. Cine este barbatul care o face acum fericita

B1 B1,
Julia Chelaru a primit inelul. Blonda, din nou mireasa. Cine este barbatul care o face acum fericita

Julia Chelaru a trecut printr-un divort, dupa ce s-a separat de Bogdan Jianu, dupa o relatie de 17 ani, insa de mai bine de un an de zile traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de John. continuă pe B1

Ioana si Ilie Nastase planuiesc din nou nunta. Cand va avea loc si ce rochie va purta mireasa

Ilie Nastase a avut parte numai de povesti de iubire intortocheate. Cu toate astea, pana acum a reusit sa iubeasca si sa se desparta cu aceeasi pasiune. Asa este si in cazul Ioanei, cea de-a cincea sotie a fostului tenisman. Ioana si Ilie Nastase planuiesc din nou nunta Daca, cu ceva vreme in urma, va .

Madonna socheaza din nou o lume intreaga. Cantareata are un iubit mai tanar cu 35 de ani

Madonna uimeste din nou! Cunoscuta cantareata iubeste un tinerel cu 35 de ani mai mic decat aceasta. Cine este baiatul care i-a furat inima si cum arata impreuna? Ipostazele cu amorezii spun totul. Madonna se iubeste un un barbat mai tanar cu 35 de ani decat ea Madonna intrece din nou toate asteptarile. Daca multe .

Ce a postat Cristina Spatar pe internet, dupa ce fostul ei sot a devenit tata din nou

Fostul sot al Cristinei Spatar a devenit tata din nou, in acest fel, fiind o perioada foarte fericita pentru cuplul care isi va boteza copilul cu numele de Carol-Ayan. Ce a postat Cristina Spatar pe internet, dupa ce fostul ei sot a devenit tata din nou Cristina Spatar este acum o femeie de afaceri, mama .

CSM reactioneaza din nou privind o eventuala eliminare a pensiilor de serviciu: Remuneratia adecvata este o componenta a independentei justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) reactioneaza din nou cu privire la o eventuala eliminare a pensiilor speciale, spunand ca nu va tolera sub nicio forma afectarea statutului magistratilor si incalcarea independentei acestora. CSM afirma ca pensia de serviciu si o remuneratie adecvata reprezinta o componenta a independentei justitiei, garantie a statului de drept.

Transportul animalelor, subiect pe agenda Parlamentului European. Romania este din nou vizata

Parlamentul European discuta astazi despre bunastarea animalelor in momentul in care sunt transportate si din nou Romania ajunge sa fie subiect de dezbatere la nivel european.

Fostul sot al Cristinei Spatar a devenit din nou tata. Prima fotografie cu micutul Carol-Ayan

Larisa Ionescu este cea mai noua mamica din showbiz-ul autohton, dupa ce tanara a nascut, facand publica si prima imagine cu bebelusul ei. Fostul sot al Cristinei Spatar a devenit tata din nou, in acest fel, fiind o perioada foarte fericita pentru cuplul care isi va boteza copilul cu numele de Carol-Ayan. Mai mult, momentul .

Faze tari: Surpriza de care a avut parte o ospatarita. A primit un bacsis de 1.200 de dolari; Cum a ajuns trenul din nou la moda

Uite care e cea mai tare meserie de sezon! Veronika Gentile, din Australia, a descoperit cea mai tare meserie de sezon. Ea e platita cu 15 euro 72 de lei) pe ora sa. Un barbat a construit o falsa granita Rusia-Finlanda, taxand emigrantii cu 11. 000 de dolari. Autoritatile ruse au arestat un barbat acuzat ca a construit o granita falsa.

Brexit, din nou la orizont

Saptamana trecuta, Partidul Conservator a castigat alegerile generale din Regatul Unit al Marii Britanii. in urma acestui rezultat electoral, Brexit-ul a primit un suport important iar angajamentele luate in campania electorala anticipeaza un parcurs rapid catre separarea de blocul comunitar.

CSM incearca, din nou, sa-si aleaga un presedinte

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) se reuneste, miercuri, pentru a incerca, iar, sa-si aleaga noul lider. Pe 10 decembrie, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a amanat alegerea unui nou presedinte, dupa ce la votul pentru desemnarea Nicoletei Margareta Tint a iesit de doua ori egalitate - 9 voturi pentru, 9 impotriva si un vot nul.

Alegerea primarilor in doua tururi, din nou tergiversata de PSD: Deputatul PNL Paul Dobre: Dupa 6 luni de cand le-am cerut sa trimita legea, de abia acum au catadicsit

Luni dimineata Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au votat ca toate proiectele de lege din Parlament care se refera la sistemul de alegeri sa mearga la Comisia Speciala pentru.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )