Libnet.ro
UNICEF

12:15

Jurassic World, din nou pe primul loc in box office-ul nord-american

România Liberă România Liberă,
Jurassic World, din nou pe primul loc in box office-ul nord-american

Filmul Jurassic World s-a mentinut pe primul loc in box office-ul nord-american, pentru al patrulea weekend consecutiv, cu incasari de 30,9 milioane de dolari de vineri pana duminica. continuă pe România Liberă

Jurassic World, de o luna in fruntea box office-ului nord-american. Topul filmelor cu cele mai mari incasari VIDEO

Thrillerul de actiune cu accente SFJurassic World, cu actorii Chris Pratt si Bryce Dallas in rolurile principale, s-a mentinut pe primul loc in box office-ul nord-american, pentru al patrulea weekend consecutiv, cu incasari de 30,9 milioane de dolari de vineri pana duminica 3-5 iulie), potrivit Hollywood Reporter, citat de Mediafax.

Premierul interimar Gabriel Oprea, din nou la sedinta BPN al PSD: il asteptam pe Ponta din zi in zi

Premierul interimar Gabriel Oprea a luat parte din nou la sedinta Biroului Permanent National al PSD. Ca si acum o saptamana, liderul UNPR a spus ca Victor Ponta este asteptat din zi in zi sa revina.

Gabriel Oprea a venit din nou la sedinta conducerii PSD: Il asteptam pe Ponta din zi in zi

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National BPN) al PSD, ca si in urma cu o saptamana, spunand, la sosire, ca liderul PSD, premierul Victor Ponta, este asteptat din zi in zi sa revina in tara, potrivit Mediafax.

UPDATE Gabriel Oprea a venit din nou la sedinta conducerii PSD: Il asteptam pe Ponta din zi in zi

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National BPN) al PSD, ca si in urma cu o saptamana, spunand, la sosire, ca liderul PSD, premierul Victor Ponta, este asteptat din zi in zi sa revina in tara, potrivit Mediafax. UPDATE La plecarea de la sediul PSD, in jurul orei 11. 45, Oprea a repetat ceea ce a spus si anume ca il asteapta pe Ponta din zi in zi.

Gabriel Oprea a venit din nou la sedinta BPN al PSD. Ce a spus despre intoarcerea lui Ponta

Gabriel Oprea, premierul interimar al Romaniei si presedintele UNPR, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National al PSD spunand, la sosire, ca Victor Ponta este asteptat din zi in zi sa revina in tara. Si saptamana trecuta Gabriel Oprea a participat la sedinta BPN.

A fost coleg cu Ibrahimovici, dar a cariera lui a cazut in prapastie. Nicky Mitea viseaza din nou

Iese din nou soarele pe strada lui Nicolae Mitea. Mare talent al generatiei sale, Mitea semna, in 2003, dupa doar noua meciuri la Dinamo, cu Ajax Amsterdam si se anunta, pe atunci, drept unul dintre cei care isi.

Gabriel Cotabita, adus din nou la Spitalul Floreasca pentru a i se monta un defibrilator intern, care il va ajuta sa evite tulburarile de ritm cardiac (VIDEO)

Gabriel Cotabita a fost adus vineri din nou la Spitalul Floreasca pentru a i se monta un defibrilator intern, care il va ajuta sa evite tulburarile de ritm cardiac, informeaza B1 TV. Artistul va sta la Floreasca.

Cotabita, adus din nou la Spitalul Floreasca. Ce i s-a intamplat

Gabriel Cotabita care se afla in recuperare la Spitalul Elias dupa un stop cardio-respirator a fost dus din nou la Spitalul de Urgenta Floreasca la Sectia de cardiologie, pentru montarea unui defibrilator intern care va servi la evitarea unor tulburari de ritm cardiac.

Cotabita, adus din nou la Spitalul Floreasca pentru montarea unui defibrilator intern

Cantaretul Gabriel Cotabita, aflat in recuperare la Spitalul Elias, dupa un stop cardio-respirator, a fost dus din nou la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost initial internat, pentru montarea unui.

Traian Basescu: Vedem un PSD debusolat, un PNL incapabil de opozitie si un Guvern care face, din nou, risipa de bani. As vrea sa cred ca PMP se deosebeste prin responsabilitate, credibilitate si seriozitate (VIDEO)

Fostul presedinte,Traian Basescu, prezent la sedinta PMP care a avut loc la Bascov, a vorbit despre importanta partidului in contextul politicii actuale. Traian Basescu a facut referire si la imprumutul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )