Libnet.ro
UNICEF

05:15

Jurassic World, al DOILEA CEL MAI BUN debut din istoria box office-ului american

Antena3 Antena3,
Jurassic World, al DOILEA CEL MAI BUN debut din istoria box office-ului american

Lungmetrajul Jurassic World a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 204,6 milioane de dolari, si ocupa locul al doilea in topul filmelor cu cel mai bun debut in cinematografe din. continuă pe Antena3

Jurassic World e cel mai de succes film din toate timpurile

Jurassic World a doborat in acest weekend recordul de incasari inregistrate imediat dupa premiera, devenind cel mai vizionat film in primul weekend. Lumea astepta de mult timp un film cu dinozauri, iar acest lucru este dovedit de incasarile impresionante pe care le-a inregistrat de curand filmul Jurassic World. Desi review-urile de care a avut parte [] Jurassic World e cel mai de succes film din toate timpurile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

GALERIE FOTO. Cum arata cel MAI LUNG POD din lume

Cel mai mare pod din lume se afla in China, in golful Jiaozhou, si are o lungime de 41,58 kilometri in total si leaga orasul Qingdao de suburbia Huangdao, mai putin dezvoltata din punct de vedere economic. Podul are 33 de metri latime a fost construit in doar patru ani si este sustinut de nu mai putin de 5. 200 de piloni, iar la constructia lui au lucrat peste 10. 000 de oameni care au folosit 450. 000 de tone de otel si aproape 2. 000 de metri cubi de beton. Din lungimea totala a podului, 25,9 kilometri sunt construiti doar peste apa.

Cel mai varstnic miliardar din lume implineste astazi 100 de ani

Fostul bancher David Rockefeller, cel mai varstnic miliardar din lume, potrivit Forbes Magazine, si nepot al celebrului magnat John D. Rockefeller 1839 - 1937), implineste vineri 100 de ani, informeaza agentia.

Grecia, cel mai mare faliment din istoria capitalismului? Trei scenarii pentru viitorul Atenei

Bancile grecesti sunt in pragul colapsului, fara un acord de finantare in urmatoarele saptamani cu autoritatile europene acestea urmand sa intre cel mai probabil in faliment. Care sunt in prezent cele mai probabile trei scenarii pentru Grecia si.

Actiunile Impact au revenit in topul randamentelor

Titlurile Impact Developer and Contractor IMP) s-au apreciat cu 6,36%, in perioada 4-11 iunie, repezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro, in conditiile in care indicii au inregistrat scaderi semnificative.

Premiera saptamanii: Jurassic World, un simbol al consumerismului si al exceselor corporative

Filmul Jurassic World are astazi premiera in cinematografele din Romania. Cel de-al patrulea lungmetraj din franciza de succes Jurassic Park aduce in atentia publicului un nou dinozaur hibrid, care conform regizorului Colin Trevorrow, simbolizeaza consumerismul si excesele corporative.

Ziua silvicultorului sarbatorita la Brasov. Cel mai bun padurar este un bistritean

Silvicultori din cele peste 90 de ocoale private din tara, afiliate in Asociatia Administratorilor de Paduri, si-au dat intalnire la Brasov, in perioada 11-13 iunie 2015,pentru a sarbatorii ziua silvicultorului, dar in acelasi timp si pentru a discuta despre viitorul padurilor din Romania.

Jurassic World, un nou record mondial: incasari de peste 500 de milioane de dolari in weekendul de debut

Jurassic World este primul film care a a depasit pragul incasarilor de 500 de milioane de dolari in primul weekend de proiectii, stabilind astfel un nou record mondial, anunta Mediafax.

Jurassic World a cucerit box office-ul, stabilind un nou record dupa premiera

Pelicula Jurassic World, regizata de Colin Trevorrow, a debutat pe locul al treilea la nivelul incasarilor generate imediat dupa premiera, cu incasari de peste 80 de milioane de dolari. Dupa weekendul de proiectii, lungmetrajul poate sa genereze pana la 200 de milioane de dolari incasari la box office.

Jurassic World de Romania. Ce poti face la Dino Parc din Rasnov

Daca te afli prin imprejurimile Rasnovului sau esti in cautare de putina distractie si aventura, poti vizita recent inauguratul Dino Parc din Rasnov. Parcul, situat la mica distanta de Cetatea Rasnovului, iti aduce in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )