Libnet.ro
UNICEF

20:45

Grecia, cel mai mare faliment din istoria capitalismului? Trei scenarii pentru viitorul Atenei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Grecia, cel mai mare faliment din istoria capitalismului? Trei scenarii pentru viitorul Atenei

Bancile grecesti sunt in pragul colapsului, fara un acord de finantare in urmatoarele saptamani cu autoritatile europene acestea urmand sa intre cel mai probabil in faliment. Care sunt in prezent cele mai probabile trei scenarii pentru Grecia si. continuă pe Wall-Street Ro

Jurassic World, al DOILEA CEL MAI BUN debut din istoria box office-ului american

Lungmetrajul Jurassic World a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 204,6 milioane de dolari, si ocupa locul al doilea in topul filmelor cu cel mai bun debut in cinematografe din.

GALERIE FOTO. Cum arata cel MAI LUNG POD din lume

Cel mai mare pod din lume se afla in China, in golful Jiaozhou, si are o lungime de 41,58 kilometri in total si leaga orasul Qingdao de suburbia Huangdao, mai putin dezvoltata din punct de vedere economic. Podul are 33 de metri latime a fost construit in doar patru ani si este sustinut de nu mai putin de 5. 200 de piloni, iar la constructia lui au lucrat peste 10. 000 de oameni care au folosit 450. 000 de tone de otel si aproape 2. 000 de metri cubi de beton. Din lungimea totala a podului, 25,9 kilometri sunt construiti doar peste apa.

Trei ingineri silvici au luat 3,5 mil. euro de la UE ca sa deschida un cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei

Sarkany Arpad 55 ani), Adrian Apostu 41 ani) si Gabriel Rozorea 42 ani), ingineri silvici de profesie, deschid, astazi, Dino Parc Rasnov , cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Antreprenorii au investit in total 5 milioane de euro,.

Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania, si-a deschis portile

Astazi, 12 iunie, cel mai mare parc acvatic de distractii din tara noastra a dat startul distractiei in acest sezon. O multime de tobogane si o piscina cu valuri sunt ingredientele perfecte pentru o zi de vara de neuitat. Adevarul va.

Cel mai varstnic miliardar din lume implineste astazi 100 de ani

Fostul bancher David Rockefeller, cel mai varstnic miliardar din lume, potrivit Forbes Magazine, si nepot al celebrului magnat John D. Rockefeller 1839 - 1937), implineste vineri 100 de ani, informeaza agentia.

Ambasada SUA, la aniversarea de135 de ani de relatii diplomatice cu Romania:Ne dorim ca toti romanii sa se bucure de pace si securitate, protejati de statul de drept.NATO este nu doar cea mai mareata alianta din istoria mondiala, ci si cea care asigura s

In data de 14 iunie, Statele Unite ale Americii si Romania sarbatoresc 135 de ani de relatii diplomatice. Lumea s-a schimbat considerabil in aceasta perioada. Multi diplomati din ambele tari au depus eforturi sustinute de-a lungul anilor pentru a construi, mentine si consolida relatia. Ne bucuram acum de rezultatele eforturilor lor, sub forma unui parteneriat strategic infloritor, transmite Ambasada SUA prin intermediul unui comunicat de presa.

Zece lucruri mai putin cunoscute despre Cetatea Alba Iulia, cel mai mare bastion din sud-estul Europei: unde a fost ingropat inginerul care a proiectat-o

Cetatea bastionara din Alba Iulia a devenit in ultimii ani cel mai importat punct de atractie al orasului si unul dintre cele mai cunoscute din Romania. Constructia unei asemenea fortificatii a necesitat eforturi uriase, atat din punct de vedere uman cat si financiar. in 5 noiembrie 2015 se implinesc exact 300 de ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Cetatii.

Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania, si-a deschis portile. Cum arata piscina cu valuri si toboganele care iti taie respiratia

Astazi, 12 iunie, cel mai mare parc acvatic de distractii din tara noastra a dat startul distractiei in acest sezon. O multime de tobogane si o piscina cu valuri sunt ingredientele perfecte pentru o zi de vara de neuitat. Adevarul va spune astazi ce gasiti la Divertiland si cum arata cele mai atractive tobogane.

in cautarea fericirii la Sibiu. Cel mai mare festival de teatru incepe vineri

Festivalul International de Teatru de la Sibiu, care incepe vineri, va reuni timp de 10 zile, pana pe 21 iunie, spectacole invitate din 70 de tari. Cu o zi inainte de inceperea festivalului, organizatorii anuntau un numar de 40 de reprezentatii sold-out si peste 15. 000 de bilete vandute. Unul dintre cele mai asteptate este productia de la Teatro de la Abadia Madrid, in cautarea fericirii, in cadrul proiectului Orase pe scena.

Apple nu duce lipsa de simt al umorului: cel mai amuzant videoclip de la WWDC [VIDEO]

Cei de la Apple au incarcatpe YouTube unul dintre videoclipurile amuzante difuzate in cadrul evenimentului WWDC. in cazul in care ati ratat WWDC, trebuie sa stiti ca Apple nu a facut un numar mare de anunturi importante. Printre altele, compania din Cupertino a anuntat serviciul Apple Music, care va fi disponibil pentru 10 dolari pe [] Apple nu duce lipsa de simt al umorului: cel mai amuzant videoclip de la WWDC [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )