Libnet.ro
UNICEF

00:07

Juriul de parinti a desemnat cele mai bune zece piese ale Concursului de dramaturgie pentru adolescenti NEW DRAMA

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Juriul de parinti a desemnat cele mai bune zece piese ale Concursului de dramaturgie pentru adolescenti NEW DRAMA

Dupa anuntarea celor sase piese finaliste ale celei de a VI-a editii a Concursului de dramaturgie pentru adolescenti NEW DRAMA, desemnate de un juriu de specialitate, Teatrul EXCELSIOR face cunoscute si optiunile juriului alcatuit din parinti de adolescenti. Pentru a treia editie consecutiv, piesele inscrise in concurs au fost lecturate si evaluate nu doar de . continuă pe Ceaşca de Cultură

Zece dintre cele mai bune filme despre extraterestri

Va propunem o colectie de filme despre extraterestri care au primit recenzii bune atat de la critici, cat si de la public.

Cele mai bune telefoane: modelul surpriza de la Samsung care se bate cu iPhone 11

Un raport recent arata o schimbare spectaculoasa in piata telefoanelor pentru Samsung. Totodata, Apple inca a ramas pe primul loc, dar nu cu cel mai scump telefon. Ceea ce era de asteptat.

Cum sa faci cele mai bune crutoane: 4 retete savuroase

Sunt delicioase in nenumarate preparate, sunt foarte satioase comparativ cu painea proaspata si sunt usor de preparat. in plus, eviti risipa alimentara folosind painea veche pe care, cel mai probabil, ai fi aruncat-o.

Cele mai bune filme biografice. Cinci pelicule pe care trebuie sa le vada orice cinefil

Filmele biografice ne permit sa descoperim povestile tulburatoare si impresionate ale unor oameni care au facut istorie intr-un domeniu sau altul.

Cristian Busoi: Salut alocarea a 9,4 miliarde de euro pentru sanatatea cetatenilor europeni, una dintre cele mai bune investitii ale UE. Va fi finantat un nou Program de Sanatate solid si independent

Sanatatea a devenit o prioritate pentru UE, a afirmat eurodeputatul PNL Cristian Busoi, raportorul Parlamentului European pentru Programul de Sanatate al UE 2021-2017, care a salutat alocarea a 9,4 miliarde de euro.

Top 10 cele mai piratate filme: ce au descarcat romanii de pe torrent in starea de alerta

Cei de la TorrentFreak si-au facut un obicei din a publica un clasament saptamanal cu top 10 cele mai piratate filme de pe site-urile de torrent. Aceasta este cea mai recenta editie. Conform.

Planul UE de redresare economica. Romania primeste una din cele mai mari sume

Romania va primi una din cele mai mari sume prin giganticul plan european de redresare economica in valoare de pana la 750 de miliarde de euro prezentat miercuri de presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen.

Laureat al premiului Nobel: Actiunile liderilor europeni in timpul pandemiei de coronavirus, mai bune pentru economie decat cele din SUA

Masurile luate de liderii europeni in contextul pandemiei de COVID-19 au protejat mult mai bine economiile nationale, comparativ ccu deciziile luate de oficialii americani, este de parere Christopher Pissarides,.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Medicul

Alo, mama, nu te speria, te rog sa nu intri in panica, nu e nimic grav, dar sunt la spital! Manole, esti medic de zece ani, nu mai spune asta de cate ori ma suni .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Avionul

Doi politisti pe un aeroport - Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul care e asa de mare . - Mai tampitule, nu-l deturneaza cand e la sol, ci in aer cand se face mic.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )