Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cum sa faci cele mai bune crutoane: 4 retete savuroase

Adevărul Adevărul,
Cum sa faci cele mai bune crutoane: 4 retete savuroase

Sunt delicioase in nenumarate preparate, sunt foarte satioase comparativ cu painea proaspata si sunt usor de preparat. in plus, eviti risipa alimentara folosind painea veche pe care, cel mai probabil, ai fi aruncat-o. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bancuri cu preoti. Cum se descurca un american, un evreu si un roman la poarta Raiului

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet se numara si cele in care protagonisti sunt preotii. Va prezentam 10 bancuri foarte amuzante despre acestia.

Roland Garros 2020 ar putea fi organizat la finalul lui septembrie Simona Halep a cucerit French Open in 2018 si e considerata una dintre cele mai bune tenismene din lume pe zgura (VIDEO)

Roland Garros 2020, turneu la care Simona Halep va fi cel mai probabil cotata cu prima sansa, va avea loc in toamna. Guy Forget, directorul French Open, a anuntat ca lucreaza indeaproape cu autoritatile.

VIDEO De ce lovesc in sud-estul Romaniei cele mai puternice furtuni. Cand incepe sezonul tornadelor

Incepe sezonul tornadelor in Romania, iar cele mai expuse zone sunt judetele Calarasi, Ialomita si Constanta. Declaratia ii apartine lui Bogdan Antonescu, cercetator stiintific, expert fenomene meteo extreme, care a vorbit la DIGI 24 despre furtunile care fac prapad in sud-estul Romaniei.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La Scoala

La sfarsitul anului scolar Bula ii spune mamei sale: - Mama, esti o femeie norocoasa! Dupa care maica-sa il intreaba: - De ce, fiule? Bula ii raspunde: - Nu trebuie sa-mi mai cumperi alte carti an.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Avionul

Doi politisti pe un aeroport - Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul care e asa de mare . - Mai tampitule, nu-l deturneaza cand e la sol, ci in aer cand se face mic.

Cele mai tari 45 de minute din istoria sportului! Jesse Owens, la foc continuu, cu 85 de ani in urma

Oh! Jesse se auzea cu mult inainte ca Dr. Hook sa scrie celebrul hit al anilor 80. Mai ales in ziua in care Jesse Owens deranja recorduri mondiale cam la fiecare noua minute! Era o zi de sambata. Era 25 mai 1935 si toata lumea avea sa afle povestea celor mai tari 45 de minute din istoria sportului.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cu Trenul

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Oglinda

Care este diferenta dintre o blonda si o oglinda? O blonda se abureste mai repede.

Cele mai banoase institutii din Romania cauta sefi. Cine vrea sa prinda jackpot-ul de la ASF, de 14.000 de euro pe luna

Parlamentul a demarat marti procedurile pentru a alege sefii unora dintre cel mai bine platite institutii din Romania. Salariile de mii de euro pe luna si controlul asupra celor mai importante piete din Romania au atras atentia unor persoane controversate precum Daniel Zamfir si Iulian Iancu.

Cele mai stupide 5 motive invocate de oameni pentru a nu purta masca de protectie

Masca de protectie este obligatorie in Romania din 15 mai, insa nu toata lumea este dispusa sa poarte asa ceva in public, iar unii invoca pentru asta motive care mai de care mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )