Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Katia, fetita de 12 ani din Cluj care a castigat Next Star, si-a lansat prima piesa

Adevărul Adevărul,
VIDEO Katia, fetita de 12 ani din Cluj care a castigat Next Star, si-a lansat prima piesa

Katia Carbune, fetita de 12 ani care a castigat anul trecut concursul Next Star, si-a lansat prima piesa Without Me. Micuta artista a lucrat cu specialistii de la studiourile HaHaHa Production. continuă pe Adevărul

Un cuplu a adoptat un baiat de 12 ani, dar acesta le-a spus ceva ce le-a schimbat viata pentru totdeauna. Ce se intampla acum in familia lor

Claudio Boccalon si Mariela Rzepeski din Argentina s-au casatorit, iar la scurt timp au aflat ca sufera de infertilitate. Astfel, cei doi soti s-au gandit sa-l adopte pe Julio, care avea 12 ani. Cand s-au.

Un jurnalist, condamnat la 12 ani de inchisoare. De ce a fost acuzat

Jurnalistul ucrainean Roman Souchtchenko a fost condamnat la 12 ani de inchisoare pentru fapte de spionaj. Souchtchenko a fost arestat in Rusia, in octombrie 2016. Jurnalistul spune ca este.

VIDEO Fetita de 6 ani din Arad, filmata conducnd o camioneta pe cmp/ Tatal, care n-are permis, transmite LIVE, pe Facebook: Da-i mai tare!

In inregistrare, o fetita de 6 ani si 3 luni este filmata cand sta pe scaunul soferului si conduce o masina pe camp. Copila abia atinge cu picioarele pedalele masinii, reusind cu greu sa vada drumul, potrivit celor de la Aradon. ro, citati de Mediafax.

Condamnare pe viata pentru doi frati din Maramures care au ucis un politist in biroul sau

Cei doi frati acuzati ca l-au omorat pe seful postului de Politie din Viseu de Jos, judetul Maramures, au fost condamnati, luni, la inchisoare pe viata pentru crima cu premeditare. Seful de post Gheo.

Taramul dintre ape. Locul din Romania care a impresionat jurnalistii straini

Jurnalistii unora dintre cele mai mari trusturi de presa din Europa au ramas impresionati de Delta Dunarii. Un grup de jurnalisti de la prestigioase publicatii si televiziuni din Europa a venit in Romania.

Se inmultesc vocile din PSD care vorbesc despre suspendarea lui Iohannis in scandalul revocarii lui Kovesi

Tot mai multe voci din PSD vorbesc despre posibilitatea suspendarii presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu va da curs deciziei Curtii Constitutionale privind revocarea din functie a sefei DNA.

Un controversat om de afaceri din Iasi, care isi rezolva problemele in stil mafiot, arestat preventiv pentru santaj si talharie

Patronul unei firme de taxi din Iasi, Radu Norocea, a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a batut un angajat. Norocea nu este la prima fapta de acest gen. Potrivit ziaruldeiasi. ro, Norocea a fost audiat de.

Airbus, pe picior de plecare din Romania. Care este motivul indoielii companiei

Airbus Helicopters ia in calcul incetarea activitatilor de productie in Romania daca nu primeste o oferta clara pentru intensificarea productiei in uzina de la Ghimbav din partea Guvernului. Oficialii.

Orasul din Romania care ii impresioneaza pe americani.Eu vin dintr-o tara unde asemenea locuri pur si simplu nu exista

O americanca a fost extrem de impresionata de orasul Sighisoara pe care l-a laudat in textele scrise pe blogul ei. Eu vin dintr-o tara unde asemenea locuri pur si simplu nu exista. Biserici vechi, un.

Vedeta din Romania care a ajuns de urgenta la spital: A fost pusa urgent pe perfuzii... (FOTO)

Loredana Chivu trece prin clipe grele. Blonda a ajuns de urgenta la spital si si-a anuntat fanii ca nu se simte bine postand pe internet un filmulet in care apare cu perfuzia in mana. in ultima.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )