Libnet.ro
UNICEF

17:00

Jurnalist olandez, despre crima de la Gura Sutii: Romania este o destinatie preferata a acestor pedofili. Suspectul a venit in Romania de pana la opt ori (VIDEO)

B1 B1,
Jurnalist olandez, despre crima de la Gura Sutii: Romania este o destinatie preferata a acestor pedofili. Suspectul a venit in Romania de pana la opt ori (VIDEO)

Jurnalistul olandez Marcel Vink a vorbit, marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre Johannes Visscher, principalul suspect in cazul rapirii si uciderii fetitei de. continuă pe B1

Perchezitii in Bucuresti si Olanda, in cautarea de eventuali complici ai lui Johannes Visscher. Cetateanul olandez este principalul suspect in crima din Gura Sutii

Procurorii ar cauta posibili complici ai lui Johannes Visscher, principalul suspect in dosarul fetei de 11 ani rapite si ucise in localitatea damboviteana Gura Sutii, astfel ca efectueaza perchezitii in.

Prima reactie oficiala din Olanda privind crima din Gura Sutii: Autoritatile sunt la curent cu ancheta

Autoritatile din Olanda sunt la curent cu ancheta in cazul crimei din localitatea Gura Sutii, Dambovita, in care suspectul principal pentru uciderea fetitei de 11 ani este un cetatean.

Victor Ponta, despre crima din Dambovita: Trebuie sa reconstruim un stat care nu mai exista. Romania nu mai este o tara sigura (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, cazul din Dambovita, unde o fetita de 11 ani a fost ucisa, iar principalul suspect, un cetatean olandez, s-a.

Procurorul general: Olandezul suspect in cazul uciderii fetitei din Gura Sutii a fost de cel putin 4 ori in Romania.Sunt suspiciuni ca activitatea infractionala s-a desfasurat pe mai multe judete - UPDATE

Cetateanul olandez suspect in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Gura Sutii Dambovita) mai fusese in Romania de cel putin patru ori, a declarat, marti dimineata, procurorul general interimar Bogdan Licu. El a spus ca exista suspiciuni ca activitatea infractionala a individului s-a derulat pe mai multe judete, iar anchetatorii incearca acum sa identifice locurile in care a mai fost barbatul si sa stabileasca daca a mai avut complici. Procurorul general a mai spus ca atunci cand va fi primita dovada oficiala ca olandezul s-a sinucis, dosarul va fi clasat, avand in vedere decesul faptuitorului, dar aceasta nu inseamna ca ancheta se va inchide. Fosta logodnica a olandezului a povestit ca acesta a fost inchis mai multi ani pentru infractiuni de natura sexuala si ca nu a fost deloc surprinsa cand a aflat de crima din Romania.

Ambasada Olandei, reactie la crima oribila comisa de un cetatean olandez in comuna Gura Sutii

Ambasada Olandei a reactionat pentru prima data de cand se vehiculeaza ca un cetatean olandez a comis oribila crima din Dambovita. O eleva a fost rapita, vineri, pe cand se intorcea de la scoala catre casa, posibil violata si strangulata. Ulterior ea a fost ascunsa intr-un tufis, pe un camp.

Anuntul Parchetului General, despre crima de la Gura Sutii: Nu exista indicii ca partenera olandezului a fost implicata in uciderea fetitei de 11 ani

Parchetul General anunta, marti, printr-un comunicat de presa, ca din cercetarile facute pana in acest moment in cazul crimei din localitatea damboviteana Gura Sutii, nu rezulta implicarea partenerei.

Ambasada Olandei, despre cazul fetitei ucise la Gura Sutii: Politia si autoritatile judiciare din ambele tari sunt in contact direct

Ambasada Olandei in Romania a oferit prima reactie in cazul fetitei rapite si ucise la Gura Sutii, in care principalul suspect este un cetatean olandez Reprezentanta diplomatica arata ca a luat la.

Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii! Detaliu terifiant

O fetita de 11 ani din satul Gura Sutii, Dambovita, a disparut vineri dupa-amiaza, in drumul de la scoala spre casa. Copila a fost gasita moarta, cu urme de violenta pe corp, duminica, pe un camp. Un cetatean olandez, principalul suspect. Noi imagini cu masina barbatului. Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a .

Imagini de la locul in care a fost gasita fetita din Dambovita. A disparut din Gura Sutii si i-au reperat cadavrul in Produlesti

Fetita disparuta vineri in timp ce s eintorcea de la scoala a fost gasita duminica, pe un camp din Dambovita. Micuta de 11 ani este decedata. Ea prezinta urme de violenta pe corp, iar politia a deschis un dosar penal. Principalul suspect este un olandez, potrivit mai multor surse. Imagini de la locul in care .

Cine a fost olandezul acuzat ca a omorat-o pe fetita din Gura Sutii! Se afla mereu in apropierea copiilor

Crima din Dambovita a socat toata Romania. Mai mult decat atat, gestul olandezului, principal suspect al uciderii fetitei de 11 ani a venit pe nepregatite. Nimeni nu s-ar fi gandit ca individul s-ar sinucide. Ce loc de munca avea acesta in Olanda si cum reusea sa fie in mijlocul copiilor? Cine a fost olandezul acuzat .

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )