Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Procurorul Ramona Bulcu, care s-a sinucis vineri, implicata in dosarul Kovesi-Ghita

Adevărul Adevărul,
Procurorul Ramona Bulcu, care s-a sinucis vineri, implicata in dosarul Kovesi-Ghita

Procurorul Ramona Bulcu, 53 de ani, care s-a sinucis vineri, a fost sefa biroului de presa a Parchetului General in perioada in care, printr-un comunicat de presa, PG nega acuzatiile lui Sebastian Ghita cu privire la extradarea fugarului Nicolae Popa. Comunicatul a intrat in atentia Sectiei speciale, in dosarul deschis impotriva lui Kovesi, si a anuntat cercetarea in rem in aceasta speta. continuă pe Adevărul

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis dupa ce s-a aruncat de la etajul 5, la Parchetul General. Femeia ar fi fugit din spital

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General. Ramona Bulcu ar fi intrat in depresie in ultima perioada si ar fi avut si probleme de sanatate. Aceasta.

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis la Parchetul General. Precizari importante facute de serviciul de Ambulanta

Procurorul Ramona Bulcu, fost sef al Biroului de Presa al Parchetului General, s-a sinucis vineri, aruncandu-se de la etajul cinci al institutiei. La ora 11. 33 s-a primit o solicitare la dispeceratul 112. in.

Mesajul Consiliului Superior al Magistraturii, dupa ce procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis

Consiliul Superior al Magistraturii transmite un mesaj de condoleante dupa decesul fostului purtator de cuvant al Parchetului General. Cine este Ramona Bulcu, procurorul care s-a sinucis aruncandu-se de la.

Jurnalista Adina Anghelescu, despre procurorul Ramona Bulcu care s-a sinucis la Parchetul General: O femeie extraordinar de blanda, de empatica

Adina Anghelescu a dezvaluit la Antena 3 ca a cunoscut-o pe Ramona Bulcu, procuroarea care s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul cinci al Parchetului General. imi vine foarte greu sa vorbesc pentru ca.

Jurnalista Adina Anghelescu, dezvaluiri despre procurorul Ramona Bulcu care s-a sinucis la Parchetul General

Adina Anghelescu a dezvaluit la Antena 3 ca a cunoscut-o pe Ramona Bulcu, procuroarea care s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul cinci al Parchetului General. imi vine foarte greu sa vorbesc pentru ca.

Ce ii spunea unei prietene in urma cu cateva zile procurorul Ramona Bulcu, cea care s-a sinucis aruncandu-se din cladirea Parchetului General

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri aruncandu-se de la etajul 5 al cladirii Parchetului General. Potrivit unor informatii pe surse, obtinute de Antena 3, Ramona Bulcu avea probleme de sanatate si era in de.

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis dupa ce s-a aruncat de la etajul 5, la Parchetul General

O persoana s-a aruncat vineri de la etajul 3 al Parchetului General. Vom reveni cu amanunte.

Primele imagini de la Parchetul General, locul in care s-a sinucis procurorul Ramona Bulcu

Au aparut primele imagini de la locul tragediei de la Parchetul General, unde s-a sinucis procurorul Ramona Bulcu. Ramona Bulcu s-a aruncat de la etajul cinci. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

Cine este Ramona Bulcu, procurorul care s-a sinucis aruncandu-se de la etajul 5 al Parchetului General

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri aruncandu-se de la etajul 5 al cladirii Parchetului General. Ramona Bulcu a fost de-a lungul timpului procuror sef al Biroului de Informare Publica si Relatii cu.

Dezvaluirile facute de un psihiatru dupa sinuciderea procurorului Ramona Bulcu

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General. Un cunoscut psihiatru, Gabriel Diaconu, vorbeste despre acest gest radical. Problema este foarte adanca,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )