Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jurnalistul Dan Andronic, achitat in dosarul Ferma Regala Baneasa

Antena3 Antena3,
Jurnalistul Dan Andronic, achitat in dosarul Ferma Regala Baneasa

Dan Andronic a fost achitat de magistrati in celebrul dosar Ferma Regala Baneasa, care s-a judecat pe fond, la Curtea de Apel Brasov, printr-o decizie pronuntata astazi, anuntaEvenimentul Zilei. continuă pe Antena3

DNA ii trimite din nou in judecata pe Elena Udrea si pe jurnalistul Dan Andronic

DNA anunta ca ii trimite in judecata din nou pe Elena Udrea si pe jurnalistul Dan Andronic pentru trafic de influenta si spalare de bani, respectiv marturie mincinoasa. Asta dupa ce anterior, judecatorii.

Dosarul Ferma Baneasa: Remus Truica a fost condamnat la 4 ani de inchisoare, Paul Philippe al Romaniei a primit 3 ani cu suspendare. Dan Andronic a fost achitat Decizia nu e definitiva

Curtea de Apel Brasov l-a condamnat pe Remus Truica la 4 ani de inchisoare, iar pe Paul Philippe al Romaniei la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei Regale Baneasa si a padurii Snagov. Dan Andronic, Tal Silberstein si Benny Steinmetz au fost achitati, alaturi de alte patru persoane. Decizia nu este definitiva, transmite Mediafax.

Dan Andronic, dupa achitare: Daca voi face plangere la Sectia speciala, sigur va raspunde cineva

Dan Andronic a fost achitat in dosarul Ferma Baneasa. Stenogramele interceptarilor, atunci cand am fost propusi spre arestare, in decembrie 2015, contineau niste mistificari flagrante. Mi se puneau ni.

DNA retrimite in judecata dosarul in care sunt vizati Elena Udrea si Dan Andronic

DNA a anuntat luni retrimiterea in judecata a fostului ministru Elena Udrea si a lui Dan Andronic. in luna martie, instanta suprema a decis sa restituie la DNA pentru readministrarea probelor dosarul in care Elena Udrea - aflata in Costa Rica - a fost trimisa in judecata de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta si spalare a banilor, alaturi de Dan Andronic, acuzat de marturie mincinoasa.

DUPA CE PROCURORII AU READMINISTRAT PROBELE ANULATE DE ICCJ: Elena Udrea si Dan Andronic, retrimisi in judecata de DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuntat, astazi, retrimiterea in judecata a Elenei Udrea pentru trafic de influenta si spalare a banilor, dar si a lui Dan Andronic pentru marturie mincinoasa, dupa ce au readministrat unele probe care fusesera anulate de catre inalta Curte de Casatie si Justitie.

S-a dat sentinta in dosarul Ferma Regala Baneasa: Remus Truica si Paul de Romania, CONDAMNATI. Dan Andronic, achitat

Fostul consilier al premierilor Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanu, Remus Truica, a fost condamnat joi de Curtea de Apel Brasov la 4 ani de inchisoare in dosarul retrocedarii ilegale a unei parti din P.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )