Libnet.ro
UNICEF

14:15

Jurnalistul Glenn Greenwald ameninta ca Marea Britanie va regreta pentru modul cum l-a tratat pe partenerul sau de viata

Adevărul Adevărul,
Jurnalistul Glenn Greenwald ameninta ca Marea Britanie va regreta pentru modul cum l-a tratat pe partenerul sau de viata

Jurnalistul Glenn Greenwald, care a publicat dezvaluirile fostului consultant NSA Edward Snowden, a afirmat luni ca va publica noi documente si ca Marea Britanie va regreta faptul ca l-a retinut pe partenerul sau de viata brazilian, David Miranda, timp de noua ore pe aeroportul londonez Heathrow, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

Numarul romanilor si bulgarilor care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 26% in interval de trei luni

Numarul romanilor si bulgarilor care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu aproape 26% intre lunile aprilie si iunie, arata date transmise de Biroul britanic de Statistica, citate de BBC. Potrivit raportului, 141. 000 de romani si bulgari au lucrat in Marea Britanie in perioada amintita, comparat cu 112. 000 in lunile ianuarie-martie.

Estimarile privind migratia romanilor si bulgarilor in Marea Britanie sunt nefondate

Numarul romanilor si bulgarilor care ar urma sa mearga la munca in Marea Britanie anul viitor ar putea fi de doar 20. 000 de persoane, si nu de 300. 000, cum se crede, arata un raport realizat de un grup de lobby transpartinic Migration Matters Trust, citat de The Guardian.

Raport: Estimarile privind numarul romanilor si bulgarilor care ar urma sa mearga la munca in Marea Britanie dupa 1 ianuarie 2014 sunt nefondate

Numarul romanilor si bulgarilor care ar urma sa mearga la munca in Marea Britanie anul viitor ar putea fi de doar 20. 000 de persoane, si nu de 30. 000, cum se crede, arata un raport realizat de un grup de lobby transpartinic Migration Matters Trust, citat de The Guardian.

Marea Britanie se bronzeaza

Marea Britanie e frumoasa, dar de cele mai multe ori este o doamna trista si mai mereu infrigurata. Este frumos sa socializezi din cand in cand cu ea, dar este mai greu sa traiesti perioade lungi in compania ei. Mi-am dorit nespus de mult ca Londra sa aiba si ea 30+ grade sau macar 27+ grade) in verile din ultimii cativa ani.

MAE: Informatiile din presa britanica, privind cati romani muncesc in Marea Britanie, sunt speculative

Ministerul Afacerilor Externe MAE) sustine ca interpretarile si comentariile aparute in presa britanica, potrivit carora numarul de romani angajati in Marea Britanie in al doilea trimestru este egal cu sporul de forta de munca din tara noastra, din aceeasi perioada, sunt speculative si nefundamentate, potrivit unui comunicat al MAE.

MAE: Informatiile despre numarul muncitorilor romani din Marea Britanie, speculative si nefundamentate

Ministerul de Externe sustine ca sunt speculative si nefundamentate pe date reale interpretarile si comentariile aparute in presa britanica potrivit carora numarul de romani angajati in Marea Britanie in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )