Libnet.ro
UNICEF

22:15

Justin Bieber si Tyga fac echipa pentru o noua piesa Wait A Minute!

Devorator Monden Devorator Monden,
Justin Bieber si Tyga fac echipa pentru o noua piesa Wait A Minute!

Artistul canadian revine in atentia noastra cu o colaborare inedita pentru piesa Wait A Minute alaturi de rapperul Tyga. Piesa va fi inclusa pe mixtape-ul lui DJ Tay James, intitulat We Know The DJ Radio Volume 3, care este programat sa apara in curand. Wait A Minute reprezinta combinatia perfecta de soul si RB in . continuă pe Devorator Monden

Dulce Maria si Julion Alvarez fac echipa pentru un nou single Lagrimas!

Noua piesa in colaborare dintre fosta membra RBD si cantaretul mexican va face parte de pe viitorul album al artistei care este programat sa apara in decursul acestui an. Single-ul a avut premiera la inceputul acestei saptamani. Lagrimas, titlul avand rol sugestiv, este o frumoasa piesa de dragoste care abordeaza ca tema relatiile complicate al .

2 Chainz face echipa cu Drake si Lil Wayne pentru o noua piesa I Do It!

Mai sunt doar cateva zile pana la lansarea celui de-al doilea album din cariera lui 2 Chainz, intitulat B. II: Me Time, dar artistul dezvaluie in permanenta noi trackuri de pe acesta pentru a-l promova. I Do It, in colaborare cu doi dintre bunii prieteni ai lui 2 Chainz, rapperii Drake si Lil Wayne, a .

Rick Ross si Future colaboreaza pentru o noua piesa No Games!

Noua piesa, in colaborare cu rapperul Future, este primul single extras de pe viitorul material de studio al lui Rick Ross, Mastermind, a carui data exacta de lansare inca nu se cunoaste. Produs de J. E League, No Games are acelasi sound agresiv ca si in precedentele piese lansate de Rozay si contine versuri cu tenta .

Kid Ink l-a cooptat pe Chris Brown pentru o noua piesa Show Me!

Show Me va fi lansata ca single oficial pe iTunes pe 17 septembrie, dar iata ca cei doi tineri rapperi isi incanta fanii mai devreme prin postarea online a piesei. Noul single a fost produs de catre DJ Mustard. Piesa contine un sample din hitul Show Me Love lansat in 1993 de catre Robin S.

Maejor Ali, Justin Bieber si Juicy J ne prezinta un teaser al clipului piesei Lolly!

Cei trei artisti ne conduc pe taramul acadelelor in cel mai nou videoclip al lor, baietii oferindu-ne deocamdata un scurt teaser de doar 25 secunde. Clipul in varianta full va avea premiera pe 17 septembrie, zi in care piesa Lolly va fi lansat si pe iTunes. In afara de multe acadele multicolore din clip nu .

Fresh! Coldplay revin cu o noua piesa Atlas!

Noua piesa a formatiei britanice a fost dezvaluita online mai devreme decat era programat, spre deliciul fanilor. Atlas nu este numai piesa de revenire a formatiei Coldplay, ci si piesa de pe coloana sonora a unuia dintre cele mai asteptate filme din acest an. The Hunger Games: Catching Fire este pelicula care are onoarea de .

Sean Kingston ne prezinta o noua piesa Smoke Signals!

Artistul jamaican urmeaza a-si lansa pe 10 septembrie cel de-al treilea material de studio, intitulat Back 2 Life, insa pana atunci Sean Kingston isi incanta fanii cu un nou track de pe album. Smoke Signals este cea de-a cincea piesa din tracklistul albumului Back 2 Life si este interpretata integral doar de catre Sean Kingston.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )