Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sean Kingston ne prezinta o noua piesa Smoke Signals!

Devorator Monden Devorator Monden,
Sean Kingston ne prezinta o noua piesa Smoke Signals!

Artistul jamaican urmeaza a-si lansa pe 10 septembrie cel de-al treilea material de studio, intitulat Back 2 Life, insa pana atunci Sean Kingston isi incanta fanii cu un nou track de pe album. Smoke Signals este cea de-a cincea piesa din tracklistul albumului Back 2 Life si este interpretata integral doar de catre Sean Kingston. continuă pe Devorator Monden

Ariana Grande ne prezinta o noua piesa Lovin It!

Tanara artista si-a lansat astazi, trei septembrie, albumul de debut, intitulat Yours Truly. De pe acesta Ariana a lansat deja doua single-uri, The Way si Baby I, iar acum cantareata ne incanta cu o noua piesa pe care a dezvaluit-o online de curand, intitulata Lovin It. Acesta va fi cel de-al treilea single oficial extras .

Avicii a dezvaluit o noua piesa Heart Upon My Sleeve!

DJ-ul suedez isi va lansa in curand albumul de debut, True, mai exact pe 17 septembrie. De pe acesta artistul a lansat deja single-ul Wake Me Up, care beneficiaza si de un clip, si a dezvaluit acum cateva zile la un post de radio un nou track, You Make Me. Heart Upon My Sleeve, ultima .

Jennifer Hudson canta cu emotie intr-o noua piesa Bleed For Love!

Talentata cantareata revine in atentia publicului nu numai cu o noua piesa, ci si cu un nou rol, in pelicula Winnie Mandela, unde Jennifer Hudson intra in pielea personajului principal. Bleed For Love reprezinta piesa de pe coloana sonora a filmului care va fi lansat in cinematografe pe sase septembrie. Piesa, compusa de catre Diane .

Kid Ink l-a cooptat pe Chris Brown pentru o noua piesa Show Me!

Show Me va fi lansata ca single oficial pe iTunes pe 17 septembrie, dar iata ca cei doi tineri rapperi isi incanta fanii mai devreme prin postarea online a piesei. Noul single a fost produs de catre DJ Mustard. Piesa contine un sample din hitul Show Me Love lansat in 1993 de catre Robin S.

Natalia Kills ne incanta cu o noua piesa Trouble!

Tanara artista tocmai si-a lansat cel de-al doilea album din cariera, intitulat Trouble, pe trei septembrie pe iTunes. De pe acesta Natalia Kills a lansat deja doua single-uri, Saturday Night si Problem, piese care beneficiaza si de cate un clip. Iata ca acum artista incepe sa ne faca cunostinta treptat cu noile sale piese incluse .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )