Libnet.ro
UNICEF

01:05

Justin Gatlin este cel mai rapid. Americanul e favorit la titlul mondial in proba de 100 de metri

Antena3 Antena3,
Justin Gatlin este cel mai rapid. Americanul e favorit la titlul mondial in proba de 100 de metri

Justin Gatlin este cel mai in forma sprinter al momentului si principalul favorit la castigarea titlului mondial in proba de 100 de metri. in serii, americanul a terminat cursa in 9 secunde 83 de sutimi, cea mai. continuă pe Antena3

Bayern Munchen incaseaza cel mai rapid gol din istoria Bundesliga

Campioana Germaniei, FC Bayern Munchen, a trecut sambata la Hoffenheim prin momente mai putin placute.

Performanta uriasa pentru cel mai rapid om al planetei

Jamaicanul Usain Bolt ramane invincibil la Campionatul Mondial: dupa un sezon in care s-a menajat, dupa o calificare palida in ultimul act, Fulgerul a lovit o data, la momentul criric, reusind prima cursa cu.

Topul chiriilor in centrele universitare: Clujul este cel mai scump oras, urmat de Bucuresti, Brasov si Constanta

Studentii care vor sa inchirieze o garsoniera in orasele universitare trebuie sa puna bani deoparte deoarece numarul mare de cereri a dus la majorarea tarifelor si cu 20%, informeaza stirileprotv. ro. Spre.

Cel mai scump apartament din Capitala, in zona Primaverii, costa aproape 3,6 milioane euro

Un duplex din zona Primaverii, in valoare de 3,6 milioane euro, este cel mai scump apartament din Bucuresti, potrivit unui comunicat Imopedia, remis azi redactiei.

Mugur Mihaescu, prietenul cel mai bun al fiicei sale

Pentru Mugur Mihaescu, liderul grupului umoristic Vacanta Mare, tatal unei fete in varsta de 18 ani, nu exista conflict intre generatii. Mugur este foarte apropiat de fiica sa, Ivona, fiind astfel permanent in legatura cu problemele si aspiratiile tinerilor.

Raportul intre totalul activelor bancare si PIB - cel mai redus dintre statele UE

Gradul de intermediere financiara este la un nivel scazut in Romania, comparativ cu alte tari, raportul intre totalul activelor bancare si PIB situandu-se sub 62% in 2014, cel mai redus dintre statele UE si fata de o medie a UE-28 de peste 300%, conform Strategiei, care mai mentioneaza ca indicatorul se afla in declin, de la 67,4% in anul pre-criza 2008, la 61,6% la mijlocul anului 2014.

Huawei Honor i7, poate cel mai ciudat telefon al anului

Huawei Honor i7 este un nou dispozitiv al chinezilor, dar unul care se straduieste foarte mult sa iasa in evidenta prin doua functionalitati cel putin diferite. Huawei are cateva dispozitive interesante anul acesta, printre care P8 si seria Honor partial disponibila in Romania. Recent, a adaugat seriei Honor un nou model. Vine cu scanner pentru [] Huawei Honor i7, poate cel mai ciudat telefon al anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noile imagini cu Sony Xperia Z5 ne arata ca nu e cel mai frumos telefon

Sony Xperia Z4 cunoscut ca Xperia Z3+ in Europa si alte regiuni) nu a fost cel mai avansat smartphone, cel putin nu fata de Xperia Z3. Cu toate astea, avem asteptari ceva mai mari de la viitorul varf de gama japonez. Sony Xperia Z5 ar putea face cunostinta cu publicul in cadrul IFA 2015, dar [] Noile imagini cu Sony Xperia Z5 ne arata ca nu e cel mai frumos telefon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cati ani are cel mai vechi mesaj gasit vreodata intr-o sticla plutind pe mare

Cel mai vechi mesaj dintr-o sticla plutitoare pe mare se crede ca a fost recuperat dupa 108 de ani de la lansarea la apa, informeaza indiatimes. com. Marianne Winkler, lucratoare postala pensionara,.

Cel mai vechi mesaj intr-o sticla, descoperit la peste 108 ani dupa ce a fost aruncat in mare

O sticla descoperita pe o plaja din Marea Nordului, la peste 108 ani dupa ce a fost lansata in mare, ar putea contine cel mai vechi mesaj de acest fel din lume, au anuntat reprezentantii unei asociatii de biologie marina din Marea Britanie,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )