Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mugur Mihaescu, prietenul cel mai bun al fiicei sale

ADPM ADPM,
Mugur Mihaescu, prietenul cel mai bun al fiicei sale

Pentru Mugur Mihaescu, liderul grupului umoristic Vacanta Mare, tatal unei fete in varsta de 18 ani, nu exista conflict intre generatii. Mugur este foarte apropiat de fiica sa, Ivona, fiind astfel permanent in legatura cu problemele si aspiratiile tinerilor. continuă pe ADPM

Transgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Transgaz TGN) s-au apreciat cu 3,36%, raportat la euro, in perioada 7-14 august 2015, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, in contextul unei piete in scadere.

Poate cel mai bun SF: cum poti trai pe Marte cand nu ai sanse

Cele doua trailere aparute pana acum ale filmului The Martian arata ca vom avea de-a face cu un SF poate mai bun decat Interstellar si Gravity. Pentru multi, poate ca The Martian suna ca o actualizare a Interstellar: un SF cu buget mare, in care Matt Damon ramane cumva captiv in spatiu. Totusi, daca esti [] Poate cel mai bun SF: cum poti trai pe Marte cand nu ai sanse Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tara in care spitalele sunt obligate prin lege sa angajeze clovni. Rasul e cel mai bun medicament

Spitalele din provincia provincia Buenos Aires, cea mai populata din Argentina, vor fi obligate sa angajeze clovni in serviciile de pediatrie pentru a-i distra pe copiii bolnavi, potrivit unei legi adoptate.

Pepe face botezul fiicei sale, Rosa Alexandra. Cum va fi la eveniment!

Pepe face botezul fiicei sale, Rosa Alexandra, pe 30 august. Pregatirile sunt in toi. Iata cati invitati vor avea si cum va fi la eveniment.

Cine este mai bun? Novak Djokovic din 2011 sau cel din 2015? Cateva cifre interesante despre evolutia sigura a celui atat de greu de batut

In 2011, Novak Djokovic a uimit pe toata lumea, reusind datorita unui joc foarte bun sa domine autoritar circuitul ATP. De atunci, in fiecare an se face o comparatie cu acel an de gratie al sarbului. Nici 2015 nu putea sa sara din schema, iar cifrele spun, la multe capitole, ca Nole este chiar mai bun acum decat a fost in urma cu patru ani. Principalele arme imbunatatite: serviciul, jocul la fileu si increderea in propriile forte.

Matasea de porumb, cel mai bun leac pentru boli de rinichi. De ce este interzisa diabeticilor si gravidelor

Folosita cu succes pentru tratarea afectiunilor tractului genito-urinar pana la tensiune arteriala sau diabet, matasea de porumb poate deveni un adevarat dusmnan al sanatatii. Pentru ca are capacitatea de a scadea nivelul de potasiu din sange, trebuie consumata cu prudenta doarece provoaca mancarimi, alergii si iritatii.

SIF Muntenia, cea mai mare crestere din BET-FI

Actiunile SIF4 Muntenia au crescut cel mai mult in cadrul indicelui sectorial BET-FI, cu 3,78%, in perioada 10-17 august, raportat la moneda euro, temperand scaderea indicelui la -1,22%.

Exporturile de ceasuri elvetiene au consemnat cel mai pronuntat declin din ultimii cinci ani. Livrarile catre China s-au redus cu 40%

Exporturile de ceasuri elvetiene au consemnat in luna iulie cel mai accentuat declin lunar inregistrat din noiembrie 2009, scrie Bloomberg. Acest declin s-a consemnat pe fondul reducerii livrarilor catre Asia,.

Marele declin chinezesc: Indicele privind industria prelucratoare, la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Un indice privind industria prelucratoare chineza a inregistrat in august cel mai amplu declin din ultimii sase ani si jumatate, amplificand temerile legate de accentuarea incetinirii activitatilor economice,.

Raportul intre totalul activelor bancare si PIB - cel mai redus dintre statele UE

Gradul de intermediere financiara este la un nivel scazut in Romania, comparativ cu alte tari, raportul intre totalul activelor bancare si PIB situandu-se sub 62% in 2014, cel mai redus dintre statele UE si fata de o medie a UE-28 de peste 300%, conform Strategiei, care mai mentioneaza ca indicatorul se afla in declin, de la 67,4% in anul pre-criza 2008, la 61,6% la mijlocul anului 2014.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )