Libnet.ro
UNICEF

18:15

Justitia lui Putin musca din nou

România Liberă România Liberă,
Justitia lui Putin musca din nou

Tribunalul militar din Rostov-pe-Don l-a condamnat marti, 25 august, pe cineastul ucrainean Oleg Sentov, militant al Maidanului, la 20 de ani de detentie in regim sever, pentru terorism. continuă pe România Liberă

Robin Wright si Ben Foster si-au spus din nou adio

Nu a fost sa fie nici de aceasta data. Robin Wright si Ben Foster au pus din nou capat logodnei lor, in urma cu cateva luni, in mare secret.

Fratii Camataru au ajuns din nou dupa gratii

Sile si Nutu Camataru au ajuns din nou dupa gratii. Magistratii tribunalului Bucuresti au decis ca fratii Balint, impreuna cu doi apropiati, pot fi arestati preventiv in dosarul in care sint acuzati de.

Fratii Camataru au fost retinuti din nou, dupa ce au facut scandal la Curtea de Apel Bucuresti

Sile si Nutu Camataru au fost retinuti din nou. Cei mai temuti interlopi ai Romaniei au pornit joi un scandal chiar in fata magistratilor. Batausii din clanul Camataru au vrut sa ii.

Stephen Hawking uimeste din nou: A dezlegat cel mai mare mister al gaurilor negre

Fizicianul britanic Stephen Hawking a produs din nou senzatie in lumea stiintifica, afirmand ca a rezolvat asa-numitul 'paradox al pierderii de informatii' in gaurile negre si sustinand ca acestea nu ar produce disparitia totala a informatiilor despre o particula pe care 'o inghit', scriu 'Huffington Post' si 'ABC'.

Blaga: 10 din cei 11 primari liberali din resedintele de judet vor candida din nou

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, la Gura Humorului, ca, din cei 11 primari liberali in functie din capitalele de judet, 10 vor candida din nou. Blaga a precizat ca primariul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este unul dintre acestia.

Imobiliarele, din nou in centrul atentiei! Ce discutam la (RE)Construct, prima conferinta in domeniul Real-Estate si constructii organizata de Wall-Street.ro

Wall-Street. ro, cea mai mare publicatie online de business din Romania, organizeaza in data de 10 septembrie 2015 conferinta RE)Construct , primul eveniment propriu dedicat pietei constructiilor si sectorului imobiliar din Romania.

Hot din nou! Roxana Nemes, bomba sexy dupa despartirea de Radu Groza

Roxana Nemes pare ca se reface incet-incet dupa despartirea de Radu Groza. Arata din ce in ce mai bine, a topit kilogramele in plus, si s-a afisat de curand alaturi de un brunet sexy in ipostaze.

Elena Udrea, din nou singura. De ce s-a despartit de iubitul ei

Elena Udrea s-ar fi despartit de iubitul ei, Valentin Chifu. Relatia lor s-ar fi incheiat din cauza presiunii mediatice.

Grumpy Cat face istorie, din nou: Va avea o statuie de ceara la Madame Tussauds

Grumpy Cat, una dintre cele mai cunoscute pisici din lume, gratie numeroaselor sale fotografii morocanoase publicate pe internet, va deveni prima felina care va avea o statuie din ceara intr-un muzeu din reteaua Madame Tussauds.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )