Libnet.ro
UNICEF

16:45

Kanal D organizeaza preselectii pentru KIDSing, cel mai nou concurs muzical

Adevărul Adevărul,
Kanal D organizeaza preselectii pentru KIDSing, cel mai nou concurs muzical

Kanal D cauta cei mai talentati si carismatici copii din Romania pentru a-i transforma in vedetele celui mai nou show de pe micile ecrane, KIDSing. Concursul muzical se adreseaza copiilor cu varste intre 6 si 13 ani, precum si sustinatorilor acestora, membri ai familiei, prieteni sau profesori. continuă pe Adevărul

3 Sud Est REVIN! Afla aici cand isi vor lansa baietii cel mai nou single Emotii!

3 Sud Est, cel mai important boy-band din Romania, lanseaza vineri, 28 februarie, un nou single, Emotii, alaturi de 1ArtistMusic.

Ponta: Ca procuror, l-as ancheta pe Basescu. Este cel mai corupt om din tara.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca, daca ar fi procuror anticoruptie, l-ar ancheta pe presedintele Traian Basescu, deoarece acesta este cel mai corupt om din tara, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Kovesi: 2013, un an dificil pentru DNA. Ponta: Stiu cat de importanta este justitia independenta pentru imaginea Romaniei Intrebat de presa pe cine ar fi anchetat in prezent daca era procuror anticoruptie, Ponta a raspuns: Pe Traian Basescu, bineinteles. Cine este cel mai corupt .

Cel mai mare retailer rus de jucarii vrea sa se listeze la Londra

Detsky Mir, cel mai mare mare lant de distributie a jucariilor din Rusia, detinut de un conglomerat major, a depus documentele pentru aprobarea, de catre banca centrala, a listarii sale la Bursa din Londra London Stock Exchange - LSE).

Cel mai rapid smartphone este un prototip Galaxy Note 3

De dragul experimentului, cei de la Samsung au colaborat cu Qualcomm pentru a realiza un prototip Galaxy Note 3 pe steroizi. Chiar daca nu este vorba exact de telefonul din imaginea de mai sus, exact la fel a aratat cel mai rapid smartphone din lume zilele trecute. Pentru demonstrarea vitezei maxime teoretice specifica standardului LTE Categoria 6 a fost modificat un Galaxy Note 3. intamplarea face ca, desi acel model e unicat, cu siguranta a starnit invidia amatorilor de superlative [].

Banca Transilvania, cel mai bun randament din BET

Titlurile Banca Transilvania simbol TLV) ar fi adus investitorilor, in perioada 26 ianuarie - 26 februarie 2014, un profit de 2,53%, raportat la moneda europeana, cel mai mare al unei actiuni din componenta indicelui BET care a scazut cu 1,56%).

Cel mai rapid autoturism de serie din lume este un Hennesy Venom GT [VIDEO]

Dupa o perioada destul de lunga in care acest titlu era detinut de Buggati Veyron Super Sport, cel mai rapid autoturism de serie este un Hennesy Venom GT. Rareori se intampla sa dezbatem performanta unor masini aici, in cazul recordurilor mondiale m-am decis insa sa facem o exceptie. Titlul de cel mai rapid autoturism a fost detinut cativa ani de Bugatti Veyron Super Sport. Acea masina, cumparata direct din reprezentanta la un pret fabulos, putea atinge 433,97 kilometri pe ora [].

GfK: increderea consumatorilor germani, la cel mai ridicat nivel din 2007

Increderea consumatorilor germani a crescut pana la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, cumparatorii din cea mai mare economie europeana devenind mai optimisti in privinta veniturilor lor viitoare.

USL-ul are orele numarate. Cel mai probabil, inevitabilul se va produce ASTAZI

USL are orele numarate. Cel mai probabil, inevitabilul se va produce astazi dupa venirea lui Crin Antonescu in tara, din Austria. De altfel, liderul PNL a si convocat deja Biroul Politic si Delegatia.

Pretul cuprului, in cel mai important declin din ultima luna

Pretul cuprului a inregistrat ieri, pe piata americana, cel mai important declin din ultima luna, dupa aparitia informatiei potrivit careia bancile din China au redus creditarea catre sectorul imobiliar local.

increderea investitorilor germani, la cel mai ridicat nivel din 2011

Increderea investitorilor germani se afla la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, ceea ce arata optimismul privind accelerarea redresarii celei mai mari economii europene.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )